صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

استیضاح وزیر آموزش و پرورش عملی خواهد شد

وی افزود : وزیر آموزش و پرورش امروز در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس مجددا وعده داد ؛ تا هنگامی که حتی یک نفر حتی با یکسال سابقه در میان حق التدریسی های رشته های مورد نیاز آموزش و پرورش وجود داشته باشد ، نیروی جدیدی استخدام نشود .
کد خبر: ۱۱۰۰۱۵
| |
4684 بازدید

عضو کمیسیون آموزش مجلس گفت : بحث استیضاح وزیر آموزش و پرورش در صورتی که وی وعده های خود به مجلس را عملی نکند به جریان خواهد افتاد .

موسی الرضا ثروتی كه عضو دو كمسیون تلفیق و آموزش مجلس است  در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر افزود : با توجه به اینکه تعداد زیادی از نمایندگان مدتهاست سوالاتی را از وزیر آموزش و پروش کرده اند ، وی امروز در مجلس حضور یافت و به سوالات نمایندگان مردم پاسخ گفت .

وی افزود : وزیر آموزش و پرورش امروز در کمیسیون آموزش و تحقیقات  مجلس  مجددا وعده داد ؛ تا هنگامی که حتی یک نفر حتی  با یکسال سابقه در میان حق التدریسی های رشته های مورد نیاز آموزش و پرورش  وجود داشته باشد ، نیروی جدیدی استخدام نشود .

وی گفت: امروز در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با حضور آقای حاج بابایی ؛ قرار بر این شد  در صورتی که هر کدام از آموزشیاران سواد آموزی و حق التدریسی ها که اعتراضی دارند موضوع را کتبا به کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ارائه دهند تا موضوع تحت پی گیری قرار گیرد .

ثروتی اعلام کرد : من شخصا آماده ام نمایندگی آموزشیاران و حق التدریسی های معترض را در کمیسیون آموزش و تحقیقات بر عهده گیرم .

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس خاطر نشان کرد : در صورتی که وزیر آموزش و پرورش دوباره به وعده خود عمل نکند، قطعا بحث استیضاح وی در دستور کار مجلس قرار خواهد گرفت که امیدواریم اینگونه نشود و اقای وزیر اینبار وعده ها را عملی کند .


وی با غیر قانونی خواندن برخی اقدامات وزیر آموزش و پرورش در حوزه های مختلف خاطر نشان کرد : قانون استخدام 60 هزار معلم حق التدریسی و آموزشیار سواد آموزی باید در سال 88 اجرا می شد که به بهانه کسری بودجه از سوی دولت انجام نشد .

استخدام 40 هزار نیروی جدید در آموزش و پرورش غیر قانونی است

عضو کمیسیون تلفیق مجلس گفت  : در حالی که 100هزار معلم آموزش حق التدریسی و آموزشیار با بیش از 4 تا 10 سال سابقه در حال آموزگاری فرزندان این سرزمین هستند ، به کار گیری 40 هزار نیروی  جدید و عدم به کارگیری نیروهای باسابقه به چه معنی است ؟ تا مادامی که آموزش و پرورش تکلیف نیروهای با سابقه حق التدریسی خود را روشن نکند ، حق ندارد نیروی جدید استخدام کند .

چرا آب به آسیاب دشمن می ریزید ؟

ثروتی گفت : از وزارت آموزش و پرورش و دولت می خواهیم به جای سلب آرامش جامعه آن هم در شریط کنونی ، در جهت حفظ آرامش جامعه تلاش کنند و از تصمیمات خلق الساعه و غیر قانونی که معضلات جدی را برای امنیت کشور، فرهنگیان و خانواده های آنها به وجود می آورد ، پرهیز کند .

وی گفت : آغاز استخدام افراد جدید در برخی رشته ها ، باعث آغاز اعتراضها شده و احتمال دارد که دوباره منجر به تحرکاتی شود و جای بسی تاسف است چرا کاری را که نتیجه آن را می دانیم انجام  می دهیم در حالی که می دانیم دوباره پس از ایجاد پیامدهایی ، مجبور به عقب نشینی خواهیم بود .

عضو کمیسیون تلفیق مجلس ادامه : متاسفانه مصوبه امسال مجلس در خصوص ممانعت از استخدام نیروهای جدید تا مشخص شدن وضع حق التدریسی های گذشته نیز نادیده گرفته شده است  و درحالیكه در رشته مشاوره تربیت بدنی و برخی رشته ها که حق التدریسی های زیادی  در آموزش و پرورش مشغول به كارند  ، این وزارت خانه اقدام به آغاز استخدام افراد جدید کرده است .

وی ادامه داد : مجلس دین خود را به معلمین ادا کرده است و این دولت است که مصوبه مجلس را اجرا نمی کند .

ثروتی گفت : جالب اینجاست که وقتی سال گذشته مجلس ، وزارت آموزش و پروش را موظف به استخدام 60 هزار حق التدریسی باسابقه خود کرد ، مسئله کسری بودجه را بهانه کردند و حالا که می خواهند 40 هزار نیروی جدید از خارج از سازمان را وارد وزارت خانه کنند مشکلی در زمینه بودجه ندارند !

حذف یا تلفیق دانشگاه علمی کاربردی ؛ غیر قانونی است

عضو کمیسیون تلفیق مجلس همچنین با غیر قانونی خواندن تشکیل سازمان ملی مهارت ، اظهار داشت : تشکیل این سازمان به منزله حذف عملی دانشگاه جامع علمی کاربردی است .

ثروتی گفت : مصوبه امسال مجلس ، حذف این دانشگاه یا تلفیق آن با آموزشکده ها و هنرستانهای فنی و حرفه ای را غیر قانونی دانسته است و مطرح کردن دوباره تشكیل سازمان ملی مهارت از دلایل دیگر بی قانونی های وزارتخانه های آموزش و پرورش و آموزش عالی و در نهایت دولت است .


وی گفت : دانشجویانی که اکنون در دانشگاه جامع به تحصیل اشتغال دارند ،  از وزارت علوم مدرک می خواهند نه از سازمان ملی مهارت یا وزارت کار.


نامه رئیس مجلس به رهبر معظم انقلاب در خصوص بی قانونی ها ی دولت

وی افزود : مجلس تحمل بی قانونی از سوی احدی را ندارد و متاسفانه شنیده شده دو سه ماهی است که دولت مصوبات خود را به مجلس ارائه نمی دهد که در همین زمینه از سوی رئیس مجلس نیز نامه ای به مقام معظم رهبری تقدیم شده است .

قانون گریزی دیگر ؛ کسر بودجه قطعی وزارت آموزش و پرورش با ریخت و پاشهای پیش بینی نشده

عضو کمیسیون تلفیق مجلس از دیگر دلایل فرا قانونی عمل کردن وزیر آموزش و پرورش را هزینه تراشی های بی مورد و پیش بینی نشده این وزارتخانه اعلام کرد و اظهار داشت : بودجه آموزش و پروش با افزایشی دو و نیم برابری به 12 هزار میلیارد تومان رسیده است و این یعنی بیشترین بودجه تاریخ وزارت آموزش و پروش ایران و این در حالی است که قطعا تا پایان سال این وزارت خانه با ریخت و پاش های بیهوده ؛ با کسری بودجه مواجه خواهد شد .

وی ادامه داد : همین استخدام 40 هزار فرهنگی جدید که در بودجه پیش بینی نشده ، بودجه آن را از کجا می آورند ؟ متاسفانه حتی با افزایش بودجه نیز  همواره اعتراضات فرهنگیان در خصوص عقب افتادن چند ماهه حقوقشان شنیده شده است .

ثروتی تاکید کرد : در قانون بودجه آمده که هیچ وزارت خانه ای حق ندارد بدون تصویب بودجه هزینه و فعالیت جدیدی را انجام یا برای خود تعریف کند .

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟