بازدید 49167

رهاسازی آب از افغانستان به سمت ایران

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: روز گذشته دو دریچه از بند کمال خان باز شد با توجه به فاصله ۸۰ تا ۹۰ کیلومتری که با چاه نیمه‌های سیستان دارد، پیش بینی می‌شود ۴۸ تا ۷۲ ساعت دیگر آب وارد خاک ایران شود.
کد خبر: ۱۰۹۹۹۹۰
تاریخ انتشار: ۲۹ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۴۱ 19 January 2022

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، مدرس خیابانی افزود: با توجه به بارندگی‌هایی که در افغانستان انجام شده، روز گذشته دو دریچه از بند کمال خان باز شد با توجه به فاصله ۸۰ تا ۹۰ کیلومتری که با چاه نیمه‌های ما دارد، پیش بینی می‌شود این حجم آب بین ۴۸ تا ۷۲ ساعت دیگر آب وارد خاک ایران شود.

استاندار سیستان و بلوچستان افزود: آنچه که توافق شده و تعهد شده با دولت افغانستان و بارندگی‌ها هم کمک می‌کند، این است که این جریان ادامه داشته باشد تا حق آبه ایران کامل تامین شود این آب به چاه نیمه‌ها هدایت می‌شود و به عنوان منابع آبی مورد نیاز برای منطقه سیستان است.

وی گفت: در سیستان چهار چاه نیمه داریم که ذخایر آن تا یک میلیارد و ۸۰۰ میلی متر مکعب می‌شود، اما به دلیل خشکسالی‌ها این رقم کاهش یافته است، امیدواریم با رها سازی آب مشکل تامین آب حل شود و برای سال ۱۴۰۱ مشکل آب نداشته باشیم.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان نیز با بیان اینکه هفته گذشته تیم‌های فنی دستگاه‌های متولی مسیر‌های ورود آب هیرمند به سیستان را بررسی کردند گفت: هم‌اینک دغدغه خاصی برای ورود حجم آب پیش‌بینی شده به کشور بعد از باز شدن دریچه‌های بند کمال‌خان نداریم.

علیرضا شهرکی گفت: با توجه به شرایطی که در بارندگی‌های اخیر و در سامانه بارشی قبلی اتفاق افتاد پیش‌بینی ما این بود که باید بحث لایه‌روبی مسیل‌ها و کانال‌های آب را در منطقه سیستان داشته باشیم، زیرا احتمال بارندگی جدید در حوزه کشور افغانستان حساسیت کار را بالا برده بود.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به گزارشی که تا این لحظه داریم ۲ دریچه بند کمال‌خان باز و آب به سمت مرز‌های کشورمان جاری شده این مهم برای ۴۸ ساعت آینده وضعیت را متفاوت خواهد کرد و ورودی آب را خواهیم دید.

مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری سیستان و بلوچستان تصریح کرد: گزارشات ما از شرایط منطقه نشان می‌دهد دغدغه‌ای در هیچ مسیری نداشته و نداریم و با توجه به برنامه‌ریزی خوبی که در ۱۰ روز گذشته انجام شده نگرانی پیش نخواهد آمد و امیدواریم با مدیریت این آب سهم خوبی را برای ذخیره‌سازی، کشاورزی و محیط زیست داشته باشیم.

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴۰
انتشار یافته: ۱۷
چیزی که حق ایران بوده طبق قوانین بین المللی

حالا باید دید در ازای این عمل چه چیزی خواهند گرفت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
احسنت
دولت قبل شعار دیپلماسی میداد
آّب هم وابسته به برجام بود
این دولت مسائل را بدون سر و صدا حل می کند
کرونا، آب، مسکن، تورم
اگر این ها حل شود که قطعا می شود معلوم نیست چه کاری برای بعدی ها می ماند
بارندگی سد را سرریز کرده و دریچه های سد را باز کرده اند وگرنه توان وادار کردن طالبان آدمخوار برای رهاسازی آب را هم ندارند!!!!!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۵ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۹
دقیقا.الن که بر بارانهای سیل اسا بیشتر نقاط کشور را سیل فراگرفت اب را رها کرده اند.به قول معروف روغن ریخته را وقف مزار کرده اند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۰:۰۷ - ۱۴۰۰/۱۰/۳۰
بارندگی مسائل حل میکند این دولت مدن میکند شیخ طوطی را
تو این زمینه طالبان از اشرف غنی بهتر عمل می کنند
اب اضافه رو ول کردن این وری.
میشه بگید تو زمستان به چه درد می خوره زمانی که ارمنستان قره باغ را اشغال کرده بود بهار و تابستان سد و می بست و برای کشاورزی تو زمینهای اشغالی استفاده می کرد تو زمستان سد و باز می کرد سیل می اومد خانه ها و مزارع روستاییان اذربایجانی را خراب می کرد امیدوارم حالا تو زمستان این اب به درد سیستان بخوره فعلا که خیلی از استانهای ان طرف سیل اومده فکر کنم اقایان می خوان بگن این همه نتیجه زحمات پیچیده دیپلماتیک انهاست
دستشون درد نکنه ، احتمالا به خاطر بارندگی های اخیر سد کمال خان سر ریز کرده و مجبور شدن دریچه های سد را باز کنند . اگر پایبند به قوانین و مقررات بین المللی هستند خوب است که در تابستان و اوج نیاز حق آبه را بدهند نه در زمستان آن هم با بارندکی های شدیدی که در سیستان و بلوچستان آمده و سیل بخشهای زیادی از این منطقه را درگیر کرده است .
امریکا از هرجا برود به شدت به نفع ایران است
نمیشه سدی زد و این حجم اب را ذخیره و در تابستان استفاده کرد؟؟؟؟
به داد کارون خودمان برسید. تمام سرشاخه هایش را برای اصفهان بردند. جلو این رودخواری را هر چه سریعتر بگیرید.
رایزنی. اگر در چله تابستان اب را رها کردند رایزنی کردید چله زمستان که روغن ریخته است. چه منتی میزارند و شومن بازی در میارند. رایزنی
میشه بگید تو زمستان به چه درد می خوره زمانی که ارمنستان قره باغ را اشغال کرده بود بهار و تابستان سد و می بست و برای کشاورزی تو زمینهای اشغالی استفاده می کرد تو زمستان سد و باز می کرد سیل می اومد خانه ها و مزارع روستاییان اذربایجانی را خراب می کرد امیدوارم حالا تو زمستان این اب به درد سیستان بخوره فعلا که خیلی از استانهای ان طرف سیل اومده فکر کنم اقایان می خوان بگن این همه نتیجه زحمات پیچیده دیپلماتیک انهاست
تمام سرشاخه های زاینده رود به خاطر مسائل قومیتی بسته شده لطفا رسیدگی بفرمایید.
چاه نیمه یعنی قلب تپنده سیستان
این آب هم برابر بارندگی زیاد. سرازیر شد مجبور شدن دریچه ها رو بازکنند وگرنه از آب خبری نبود اینجا زابل هر سال همین اتفاق می‌افته اگه به مسولین بود تا حالا زابل خشک شده بود
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل
آخرین اخبار