پیگرینی: رئال مادرید 10 گیتاریست دارد اما یک پیانیست ندارد
سرمربی پیشین رئال مادرید می گوید در این تیم 10 گیتاریست عالی وجود دارد اما غافل از یک پیانیست.
به گزارش مهر، مانوئل پیگرینی در گفتگو با روزنامه شیلیایی "ال مرکوریو" در رابطه با ناکامی فصل گذشته تیم فوتبال رئال مادرید اظهار داشت: این خوب نیست که شما یک گروه موسیقی با 10 گیتاریست بسیار عالی داشته باشید اما پیانیست نداشته باشید. هیچکدام از آنها بلد نبودند پیانو بنوازند.
پیگرینی اشتباهات رئال مادرید در فصل نقل و انتقالات تابستانی را هم از دیگر مشکلات این تیم عنوان کرد. رئال مادرید آرین روبن و وسلی اشنایدر را از دست داد و به جای این دو بازیکن، کریستاینو رونالدو و کاکا را خرید. آن دو هلندی با تیم های خود اینتر میلان و بایرن مونیخ، هم در لیگ های داخلی قهرمان شدند و هم به فینال لیگ قهرمانان اروپا راه یافتند.
وی افزود: از دست دادن وسلی اشنایدر و آرین روبن و هزینه کردن 250 میلیون یورو، علت اصلی نبردن جام در فصل گذشته است.
وی در پایان گفت: فلورنتینو پرز بازیکنان مد نظر مرا فروخت. رئال مادرید در رقابت های لیگ قهرمانان اروپا قهرمان نشد چراکه توان قهرمانی نداشت.


