ته چین؛

دستور پخت ترش کباب

کد خبر: ۱۰۹۸۸۸۷
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۰ 16 January 2022
تعداد بازدید : 14541
کد خبر: ۱۰۹۸۸۸۷
|
۲۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۰:۰۰ 16 January 2022
|
45912 بازدید
|
۱
بازدید 45912
۱
ترش کباب یا بی جی کباب خورشی است که شباهتی به نامش ندارد و ممکن است با کباب ترش اشتباه گرفته شود. روش طبخ این خورش گیلانی را در تابناک فرا می‌گیرید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۲۶
مردم ندارند نون بخورند. کباب ترش کجا بود؟
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟