صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

احتمال ضرورت تزریق دوز چهارم واکسن در پاییز آینده

محققان می گویند ممکن است تا پاییز سال آینده برای اکثر افراد به دلیل احتمال کاهش ایمنی، چهارمین واکسن کووید مورد نیاز باشد.
کد خبر: ۱۰۹۷۸۷۷
| |
5782 بازدید
احتمال ضرورت تزریق دوز چهارم واکسن  در پاییز آینده

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از هلث دی نیوز، محققان معتقدند اثربخشی دوز بوستر واکسن کووید احتمالاً در طی چند ماه کاهش می‌یابد، مشابه آنچه که در دو دوز اول اتفاق افتاد.

«استفان بانسل»، سرپرست تیم تحقیق، گفت: «ما معتقدم که در پاییز سال ۲۰۲۲ و بعد از آن به دوز تقویتی نیاز خواهیم داشت.»

وی خاطرنشان کرد: «ما معتقدیم این ویروس از بین نمی‌رود. ما باید با آن زندگی کنیم.»

داده های اولیه یک مطالعه نشان داده است که تزریق واکسن تقویتی کووید ۵۰ میکروگرمی مجاز فعلی، آنتی بادی هایی را که عفونت اومیکرون را مهار می کنند ۳۷ برابر افزایش می دهد. حال دوز تقویت کننده ۱۰۰ میکروگرمی این آنتی بادی ها را ۸۳ برابر افزایش داد.

همچنین این مطالعه نشان داد که قدرت تزریق دوز بوستر پس از حدود چهار هفته شروع به کاهش می کند. دوزهای تقویت کننده ۵۵ تا ۷۰ درصد در پیشگیری از عفونت در هفته های پنجم تا نهم و ۴۰ تا ۵۰ درصد ۱۰ هفته پس از دریافت واکسن موثر هستند.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات