نابغه ایرانی پدیده ۲۰۲۱ شطرنج جهان شد

کد خبر: ۱۰۹۷۷۴۴
| |
5845 بازدید

با اعلام سایت chess.com علیرضا فیروزجا به عنوان پدیده شطرنج جهان و نفر دوم برترین شطرنج بازهای سال ۲۰۲۱ قرار گرفت.

به گزارش تابناک ورزشی و به نقل از سایت CHESS.COM، بعد از پایان سال ۲۰۲۱ میلادی برترین‌های شطرنج جهان معرفی شدند و علیرضا فیروزجا نیز در بخش‌های مختلف حضور دارد.

در بخش برترین شطرنج بازهای جهان مگنوس کارلسن نروژی به عنوان برترین شناخته شد و در جای نخست قرار گرفت. علیرضا فیروزجا دوم شد و ایان نپومنیچچی در رده سوم قرار گرفت.

در بخش پدیده سال (ستارهای آینده) علیرضا فیروزجا در رده نخست قرار گرفت و به عنوان پدیده سال انتخاب شد. در این بخش نیهال سارین دوم شد و آندره اسیپنکو در رده سوم قرار گرفت. 

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت