صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

واکسن کرونا ریسک زایمان زودرس را افزایش نمی‌دهد

ماه هاست که کارشناسان می گویند دریافت واکسن کووید ۱۹ در بارداری بی خطر است. حال نتایج یک مطالعه جدید از این توصیه حمایت می کند.
کد خبر: ۱۰۹۷۵۴۰
| |
5428 بازدید
واکسن کرونا ریسک زایمان زودرس را افزایش نمی‌دهد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر از هلث دی نیوز، دکتر «هدر لیپکیند»، سرپرست تیم تحقیق از دانشکده پزشکی ییل آمریکا، گفت: «واکسن زدن علیه کووید ۱۹ برای پیشگیری از بیماری شدید در زنان باردار مهم است.»

در این مطالعه، محققان بیش از ۴۶ هزار زن باردار را مورد بررسی قرار دادند. ۱۰۰۶۴ نفر یا تقریباً ۲۲٪ آنها، حداقل یک دوز واکسن کووید ۱۹ را در دوران بارداری دریافت کرده بودند.

بیش از ۹۸ درصد از زنانی که واکسن زده بودند، این واکسن را در سه ماهه دوم یا سوم بارداری دریافت کرده بودند. حدود ۱.۷ درصد واکسن‌های خود را در سه ماهه اول دریافت کردند.

محققان دریافتند که واکسیناسیون کووید ۱۹ در دوران بارداری با زایمان زودرس یا تولد نوزادان کم وزن در مقایسه با زنان باردار واکسینه نشده ارتباطی ندارد.

تولد زودرس، که در آن نوزادان زودتر از ۳۷ هفته به دنیا می آیند، و کم وزن بودن نوزاد، با خطر بیشتر مرگ و ناتوانی نوزاد همراه است.

این مطالعه نشان داد که سه ماهه ای که واکسن دریافت شد و تعداد دوزهای واکسن کووید ۱۹ دریافت شده نیز با افزایش خطر زایمان زودرس یا تولد نوزاد کم وزن مرتبط نبود.

در این میان، زنان باردار از نظر تأثیر کووید ۱۹ در گروه پرخطر قرار دارند. آنها در معرض خطر بیماری شدید و مرگ هستند و به احتمال زیاد نیاز به بستری در بخش مراقبت‌های ویژه، تهویه مکانیکی و اکسیژن رسانی خون به کمک دستگاه دارند.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار