صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

مرگ خونین سه نفر در تونل حکیم قم

در اثر واژگونی یک دستگاه پژو پارس با دیواره پل زیرگذر پیامبر اعظم واقع در بلوار آیت الله حکیم قم، راننده و دو سرنشین آن جان خود را از دست دادند.
کد خبر: ۱۰۹۶۹۷۸
| |
12484 بازدید
مرگ خونین سه نفر در تونل حکیم قم

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرآنلاین، سرهنگ غلامرضا صدفی رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان قم ضمن بیان خبر فوق، گفت: ساعت ۱۸ و ۴۰ دقیقه روز دوشنبه ۱۳دیماه۱۴۰۰، یک فقره واژگونی ناشی از سرعت غیر مجاز سواری پژو پارس با دیواره پل زیرگذر پیامبر اعظم واقع در بلوار آیت الله حکیم به پلیس ۱۱۰ اعلام شد.

وی افزود: بعد از این تماس که گزارش اولیه آن حکایت از این داشت که این سواری به علت سرعت زیاد و عدم توانایی در کنترل وسیله نقلیه پس از برخورد با جدول سمت راست و چرخش در وسط بلوار و در نهایت برخورد با دیواره ستون زیرگذر بالاخره متوقف شده است.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان قم اضافه کرد: متاسفانه راننده و دو سرنشین این خودرو در این حادثه دلخراش جان خود را از دست دادند.

سرهنگ صدفی در پایان سخنان خود از رانندگان خواست در حین حرکت در معابر از سرعت مطمئنه بهره برده و با سرعتی حرکت کنند که بتوانند به موقع وسیله نقلیه خود را متوقف نمایند و همواره به تابلوهای سرعت نصب شده در معابر دقت داشته باشند تا شاهد چنین حوادث دلخراشی نباشیم.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات