میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مرادی با حکم بازنشستگی از ریاست وزنه‌برداری کنار می‌رود

حکم ماموریت علی مرادی در فدراسیون وزنه‌برداری به دلیل بازنشستگی تمدید نخواهد شد و به همین دلیل از سوی وزارت ورزش سرپرست جدید انتخاب می‌شود
کد خبر: ۱۰۹۶۷۶۷
| |
5812 بازدید

باوجود اخباری که حکایت از بازنشستگی رئیس فدراسیون وزنه‌برداری و کنار رفتنش از این پست دارد، علی مرادی هنوز چنین نامه‌ای را دریافت نکرده است.

به گزارش تابناک ورزشی، طی روزهای گذشته اعلام شد که حکم ماموریت علی مرادی در فدراسیون وزنه‌برداری به دلیل بازنشستگی تمدید نخواهد شد و به همین دلیل از سوی وزارت ورزش سرپرست جدید انتخاب می‌شود و تا زمان برگزاری مجمع انتخاباتی مسئولیت وزنه‌برداری را برعهده خواهد داشت.

با این وجود فدراسیون وزنه‌برداری تاکید می‌کند که هنوز حکم بازنشستگی علی مرادی به فدراسیون ابلاغ نشده است. تا زمانی که حکم بازنشستگی به علی مرادی و فدراسیون وزنه‌برداری ابلاغ نشود، وی به کارش ادامه خواهد داد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات