صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

حياط خلوت مديران عاشق تحصيلات تكميلي

کد خبر: ۱۰۹۶۷۳
| |
15617 بازدید

چند ساليست كه از راه اندازي پرديس هاي بين المللي دانشگاه هاي دولتي در مناطق آزاد مي گذرد و همچنان علي رغم صدور مجوز راه اندازي رشته هاي گوناگون در مقطع تحصیلات تکمیلی از سوي وزارت علوم، تحقيقات و فن آوري، سال به سال از فلسفه ي وجودي تاسيس شعبات بين المللي دور مي شويم .

به گزارش بولتن: بنظر مي رسد در وحله ي نخست، نحوه ي پذيرش جوانان دانشجو توسط اينگونه شعبات داراي شبهات قانوني و اجرايي فراوان مي باشد! كه متاسفانه تا كنون از چشم مجاري نظارتي پنهان مانده است و شايبه ي سليقه اي عمل شدن در اين خصوص بشدت وجود دارد.

و از موضوع فوق غم انگيزتر آنكه برخي از مديران اجرايي و عوامل دست اندركار دولتي مشغول به كار در پرديس هاي بين المللي خود نيز همزمان مشغول به علم آموزي در همان شعب مي باشند!

و اين موضوع شايبه ي حيات خلوتي امن براي برخي فرصت طلبان را تشديد مي نمايد كه بی شک از ميزان و كيفيت حضور اين مديران در محل كاري آنها مي كاهد .

براي نمونه ؛ اشتغال به تحصيل درعين انجام امور مديريتي دانشگاه! در پرديس بين المللي يكي از استانهاي جنوب شرق كشور (عليرغم اعتراض برخي دانشجويان و اساتيد) رفته رفته به امري روتين و طبيعي تبديل شده است كه بررسي و اقدام قانوني مسئولين ذيربط براي جلوگيري از تسري اين مسئله به ديگر واحدهاي دانشگاهي را مي طلبد .

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۰۹ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۸
به جرات میتوان گفت 95درصد مدیران کشور از تحصیلات دانشگاهی معتبر برخوردار نیستند ومدارک کیلوئی ومعادل وامثالهم دارند که به راحتی قابل شناسائی است
محمد
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۳۲ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۸
بيبينيد من خودم اونجا درس خواندم ،اونا فقط پولو ميبينن مسئولي داشتيم ديپلم داشت همين الآن فوق ليسانس گرفته ما كه نفهميديم چه جوري،وزارت علوم هم رفتيم گفتن هميني كه هست ميخواييد بخواييد نميخواييد بريد سربازي تو را به خدا يكي دلش بحال اين دانشگاه و سرمايه مردم باشه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۴۱ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۸
لطفا سري هم به دانشگه هنر بزنيد، بد نيست. يه چيزهاي خوبي اونجا پيدا ميشه......
ٌصادق
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۲ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۸
بدتر از این فضای فرهنگی این پردیس هاست. بعنوان مثال شما می توانید سری به پردیس کیش دانشگاه تهران بزنید و فضا و مدیران منطقه آزاد که در آن مشغول تحصیل هستند را ببینید.
نادعلی نقی زاده تویسرکانی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۰ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۸
در این کشور سلامی کت به دگمه می دوزند بجای اینکه دگمه را به کت بدوزند اول مدیر را که به قول خودشان متعهد است انتخاب می کنند بعد اساتید مختلف مانند استاد زبان - کامپیوتر- مدیریت اداری - مدیریت بحران - مسائل مالی - را در ساعات کاری به دفتر آنها می فرستند تا آنها را باسواد کنند .خیلی عجیب نیست ؟
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۹ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۸
از کشوری مثل ایران چه انتظاری دارید؟
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۱۲:۱۹ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۸
لطفا" سری هم به دانشگاه شهید بهشتی واحد امارات یزنید تا ببینید 120 نفر از 150 دانشجوی دوره های دکترای این دانشگاه مدیران دولتی از سطوح مختلف هستند که هر هفته از ایران به دبی می آیند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۳۲ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۸
دیگه واقعا مدرک به کاغذ پاره تبدیل شد مارو بگو که خودمون رو کشتیم دولتی روزانه تهران بخونیم حالا با فوق لیسانس و کلی هنرای دیگه برامون کار نیست ولی از فلان دانشگاه دوغوز آباد باشی همیشه کار هست چه عدالتیه !
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۸ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۸
بعد امثال من به خاطر 4 واحد پایان نامه از تحصیل محروم شده ایم و به ما اجازه نمی دهند که 4 واحد پایان نامه خودمان را تمام کنیم و مدرک فوق لیسانسمان را به ما بدهند .
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟