آبگرفتی شهر پارسیان به دنبال سرریز سد بردول

معاون فرماندار شهرستان پارسیان گفت: با تکمیل شدن ظرفیت سد بردول در شمال شهر پارسیان، اکنون آب این سد سرریز کرده و وارد خیابان‌های شهر پارسیان شده است.
کد خبر: ۱۰۹۶۷۰۰
| |
10311 بازدید
آبگرفتی شهر پارسیان به دنبال سرریز سد بردول

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما مرکز خلیج فارس، کاظم رحیمی افزود: بارش باران نیز هم اکنون در شهر پارسیان دوباره آغاز شده است و بر حجم آبگرفتگی معابر بویژه در مجتمع‌های مسکونی خیبر، عرش و مهر افزوده است.

وی گفت: از ساکنان محله‌های نزدیک به سد خواسته شده احتیاط‌های لازم را نظر بگیرند و در صورت امکان در این مناطق حضور نیابند.

سد خاکی بردول با ظرفیت سه ملیون مترمکعب در فاصله ۵۰۰ متری شمال شهر پارسیان واقع شده است.

بیشتر بخوانید؛ بارش شدید باران ، سیلاب و تعطیلی مدارس در برخی مناطق هرمزگان

شهرستان پارسیان در چهار روز گذشته حدود ۱۰۰ میلی متر بارندگی داشته است و بنا بر پیش بینی هواشناسی، بارندگی در پارسیان دست کم تا ظهر دوشنبه ادامه دارد.

شهرستان پارسیان در فاصله ۴۰۰ کیلومتری غرب بندرعباس واقع شده است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت