سلیمانی رئیس فدراسیون اسکواش شد
مسعود سلیمانی تنها نامزد ریاست فدراسیون اسکواش با رای قاطع اعضای مجمع به عنوان رئیس جدید این فدراسیون انتخاب شد.
به گزارش مهر، مجمع انتخاباتی ریاست فدراسیون اسکواش صبح امروز یکشنبه به ریاست حمید سجادی رئیس امور مجامع سازمان تربیت بدنی در محل آکادمی المپیک برگزار شد که طی آن مسعود سلیمانی، سرپرست این فدراسیون برای چهار سال آینده به ریاست فدراسیون اسکواش انتخاب شد.
سلیمانی که تنها نامزد این انتخابات بود ازمجموع 36 رای ماخوذه تمامی آراء را بدست آورد. در مجمع فدراسیون اسکواش چهار نفرغایب بودند.
سلیمانی از کارشناسان سازمان تربیت بدنی بوده و سوابق مدیریتی نظیر نایب رئیسی فدراسیون ژیمناستیک را در کارنامه خود دارد.
تفويض اختيار براي انتخاب دبير و نايب رئيس به رئيس فدراسيون
ميرمحمدي بازرس فدراسيون اسكواش شد
پس از برگزاري انتخابات به پيشنهاد سازمان تربيت بدني، سيد حسن ميرمحمدي به عنوان بازرس فدراسيون معرفي شد كه وي نيز با حداكثر آرا براي 4 سال به اين سمت نائل شد.
همچنين اختيار انتخاب دبير و نايب رئيس فدراسيون به سليماني واگذار شد تا وي ظرف 2 ماه آينده دبير و نايب رئيس را به سازمان تربيت بدني اعلام رده تا اين 2 سمت پس از تأييد سازمان به افراد فوق واگذار شود.
پيش از اين فقير و غفوري به عنوان دبير و نايب رئيس فدراسيون فعاليت مي كردند.
سجادي: سازمان به انتخابات تك نامزدي علاقهاي ندارد!
معاون سازمان تربيت بدني گفت: سازمان خيلي علاقه ندارد تا مجامع انتخاباتي تكنامزدي برگزار شود و دوست داريم رقابت در مجامع انتخاباتي حكفرما باشد.
به گزارش فارس، حميد سجادي در مجمع انتخاباتي فدراسيون اسكواش كه منجر به انتخاب مسعود سليماني به عنوان رئيس اين فدراسيون براي 4 سال شد، اظهار داشت: در مدتي كه گذشت، اتفاقات خوبي در فدراسيون افتاد كه از اهم آن ميتوان به امضاي تفاهمنامه با وزارت علوم اشاره كرد. اين مورد نقطه اميدي است تا دانشجويان و در آينده دانشآموزان بتوانند جاي خود را در اين ورزش باز كنند.
وي افزود: در گذشته ما در سنين پايين با يك راكت، توپ و ديوار ميتوانستيم سرمان را گرم كنيم كه اين نشان ميدهد اسكواش را در همه مكانها ميتوان بازي كرد. اين مورد يعني پر كردن اوقات فراغت با يك رشته ورزشي پرتحرك.
معاون سازمان تربيتبدني با اشاره به گردهمايي نواب رئيس بانوان فدراسيون، گفت: معمولاً در اين بخش، بانوان تابع روساي خود هستند اما استقلال آنها از موارد بسيار خوبي بود كه اتفاق افتاد. همچنين تفاهمنامه با ستاد مشترك ارتش و در نهايت ساختار سازي كه سليماني، رئيس فدارسيون انجام داد باعث شد كه باشگاهها و بخش خصوصي با انگيزه بيشتر به كمك اين ورزش بشتابند.
وي تأكيد كرد: نقطه ضعف مجمع امروز تنها بودن نامزد آن است و اين باعث تاسف است كه چرا كانديداهاي ديگر حاضر به ثبتنام نشدهاند. سازمان خيلي علاقه ندارد تا مجامع انتخاباتي تكنامزدي برگزار شود و دوست داريم رقابت در مجامع انتخاباتي حكفرما باشد.
سجادي ادامه داد: به طور مثال در مجمع انتخاباتي بسكتبال كه هفته گذشته برگزار شد، تنها يك نامزد حضور داشت و وقتي در اين مورد سوال كردم در پاسخ گفتند كه شرايط به گونهاي بود كه سايرين حاضر به حضور نشدند. من نميدانم شرايط به گونهاي ديگر بود، يعني چه.
وي تصريح كرد: علاقه دارم دوستان بيشتري ايثار كرده و براي نامزد شدن ثبتنام كنند و ضمن رقابت بيشتر هيچ حرف و حديثي باقي نماند.
سجادي با اعلام اينكه سليماني تلاش كرد به كمك صندوق حمايت از قهرمانان محل فدراسيون را تغيير دهد؛ افزود: با اينكه شرايط بسيار بهتر از گذشته شده است باز هم كافي نيست و اميدوارم با توجه به توسعه و رشد اسكواش اتفاقات بزرگتري در شأن اين رشته ورزشي بيفتد. همچنين امكانات خوبي در بخش خصوصي ايجاد شده است و من تشكر ميكنم از تمام نيروهاي مثبتي كه براي اسكواش كشور و رشد و توسعه آن تلاش ميكنند.


