صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

سرپرست جدید در تکواندو، پولادگر در راه وزارت ورزش

انتظار می‌رود پولادگر طی روزهای آتی، به عنوان جانشین مهدی علی نژاد پست معاونت قهرمانی وزارت ورزش را در اختیار بگیرد. در غیر اینصورت پولادگر به عنوان یکی از کاندیداها ، بار دیگر در انتخابات این فدراسیون شرکت خواهد کرد.
کد خبر: ۱۰۹۵۵۷۲
| |
7485 بازدید

سرانجام پس از دو دهه ریاست پولادگر بر تکواندوی ایران که طی چندسال اخیر با سقوط و افول همراه بود، امروز با حکم وزیرورزش و جوانان فرامرز کیانی‌زاده به عنوان سرپرست فدراسیون تکواندو منصوب شد.

به گزارش تابناک ورزشی به نقل از وزارت ورزش و جوانان، حمید سجادی، فرامرز کیانی‌زاده را در حکمی به عنوان سرپرست فدراسیون تکواندو منصوب کرد. 

انتظار می‌رود پولادگر طی روزهای آتی، به عنوان جانشین مهدی علی نژاد پست معاونت قهرمانی وزارت ورزش را در اختیار بگیرد. در غیر اینصورت پولادگر به عنوان یکی از کاندیداها ، بار دیگر در انتخابات این فدراسیون شرکت خواهد کرد. وی اکنون نایب رییس تکواندوی قاره آسیاست.

در این حکم آمده است: با استعانت از خداوند متعال و با عنایت به تعهد و تجربه جنابعالی در امور مدیریتی به موجب این ابلاغ به عنوان سرپرست فدراسیون تکواندو منصوب می‌شوید.

انتظار می‌رود ضمن انجام امور جاری فدراسیون که از عمده وظایف است؛ در اسرع وقت نسبت به برگزاری مجمع عمومی انتخاب رییس فدراسیون اقدام کنید. توفیق روز افزون جنابعالی را از درگاه ایزد متعال خواستارم.

سیدحمید سجادی

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات