واکنش میراث فرهنگی به اظهارات مدیر سابق سعدآباد

مدیرکل موزه‌های وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: در داخل هیچ یک از موزه‌های کاخ سعدآباد لوله گاز وجود ندارد و هیچ خطری موزه‌های این مجموعه فرهنگی‌تاریخی را تهدید نمی‌کند.
کد خبر: ۱۰۹۴۷۱۹
| |
9614 بازدید
|
۳
واکنش میراث فرهنگی به اظهارات مدیر سابق سعدآباد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی؛ محمدرضا کارگر افزود: در پی دستورالعمل و آیین‌نامه حفاظتی موزه‌ها در کل کشور، ورود جریان گاز و آب در تمام موزه‌ها ممنوع است. در داخل هیچ یک از موزه‌های کاخ سعدآباد لوله گاز وجود ندارد و نهایت این لوله‌های گاز در محوطه بیرونی قرار دارد و تا منبع گرمایش که بیرون از موزه بوده، ادامه دارد.

وی بیان کرد: اظهارات اخیر مدیر پیشین مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد در رابطه با لوله‌های قدیمی آب بوده که نشتی‌هایی دارد، البته در این باره گزارش کارشناسی نداریم. این لوله‌ها در محوطه قرار دارد نه در داخل موزه‌ها و بیشتر در محدوده‌ای بوده که در اختیار وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی نیست.

مدیرکل موزه های وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: هیچ گونه گزارش کارشناسی مبنی بر فرسوده بودن لوله‌های گاز در کاخ سعدآباد نداریم و اظهارات مدیر پیشین کاخ سعدآباد برداشت فردی بوده است. سیستم حفاظتی موزه‌ها در سراسر کشور مدام در حال رصد است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۷
انتشار یافته: ۳
اسدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۸ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۲
یعنی مربوط به شما نیست وچون نشتی آب بوده مربوط به نیروی دریایی میشود !!!!عجب مملکتی شده .فقط صبح تا شب همدیگر را تکذیب می کنند وباز هم با اینهمه دروغ سر کارشان تشریف دارند
مریم‌
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۰ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۳
دقیقا بفرمائید لوله انشعاب گازهای پشت ساختمان هر موزه را رصد کنید بعد ببینید فاجعه تا کجاست
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۲ - ۱۴۰۰/۱۰/۰۳
همین نشتی ها به بنا هم نفوذ می کند .یک بچه مدرسه هم از اینها بیشتر قدرت تشخیص و تحلیل دارد.
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت