ارتفاع امواج دریای عمان به ۲ متر میرسد
مدیر کل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: وزش بادهای نسبتا شدید تا شدید از سمت غرب از بعدازظهر سه شنبه دریای عمان و مناطق ساحلی استان را تحت تأثیر قرار خواهد داد.
کد خبر: ۱۰۹۴۲۳۹
| | 5082 بازدید

به گزارش «تابناک»، محسن حیدری در گفت و گو با خبرنگار مهر، ضمن اشاره به صدور هشدار سطح زرد اداره کل هواشناسی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: وزش بادهای نسبتاً شدید تا شدید از سمت غرب از بعد از ظهر سه شنبه ۳۰ آذ رماه دریای عمان و مناطق ساحلی استان سیستان و بلوچستان را تحت تأثیر قرار خواهد داد.
وی افزود: این سامانه که موجب افزایش ارتفاع موج تا حدود ۱.۵ تا ۲ متر و مواج شدن دریا میشود، تا اواخر وقت شنبه ۴ دی ماه ادامه خواهد داشت و شاهد اختلال در فعالیتهای دریایی خواهیم بود.
مدیر کل هواشناسی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: طی این مدت صیادان در رفتن به دریا احتیاط کنند، همچنین شناورهای سبک و تفریحی به ویژه در مناطق شرقی دریای عمان تمهیدات لازم را به عمل آورند.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟




