صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش

وزیر راه و شهرسازی: از بخش خصوصی تولیدکننده خودروهای تجاری انتظار تامین ناوگان حمل نقل کشور را داریم

نمایشگاه حمل نقل لجستیک و صنایع وابسته در محل نمایشگاهی مصلی تهران امروز با حضور رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی افتتاح شد.
کد خبر: ۱۰۹۴۱۲۹
| |
5760 بازدید

وزیر راه و شهرسازی: از بخش خصوصی تولیدکننده خودروهای تجاری انتظار تامین ناوگان حمل نقل کشور را داریم

در این نمایشگاه که شرکت های تولید کننده خودروهای تجاری حضور پر رنگ دارند، شرکت بهمن دیزل و سیبا موتور از گروه بهمن مورد بازدید قرار گرفت.

رستم قاسمی وزیر راه و شهرسازی در حاشیه بازدید از نمایشگاه و حضور در غرفه ها و خودروهای گروه بهمن در فضای باز با اشاره به تمهیدات وزارت راه و شهرسازی برای نوسازی ناوگان حمل و نقل و استفاده از توان بخش خصوصی نظیر شرکت هایی همچون بهمن دیزل و سیبا موتور گفت: در وزارت ما حتی یک کامیون از بخش دولتی نداریم و در زمینه ناوگان حمل و نقل بطور حتم از توان بخش خصوصی استفاده خواهیم کرد و از بخش خصوصی انتظار تامین ناوگان حمل نقل کشور را داریم.

وی با تاکید بر اینکه وزارت راه و شهرسازی به عنوان بخش دولتی قرار نیست در نوسازی ناوگان حمل و نقل مشارکت کند؛ افزود: در این زمینه از ظرفیت و توان حداکثری بخش خصوصی استفاده خواهیم کرد و به منظور حمایت و کمک از بخش خصوصی به دنبال تامین منابع هستیم.

گفتنی است شرکت های بهمن دیزل، سیبا موتور و اسنا به عنوان تولید کننده خودروهای تجاری گروه بهمن، جدیدترین محصولات خود را از 28 لغایت 30 آذر ماه 1400 در نمایشگاه حمل و نقل، لجستیک و صنایع وابسته واقع در مصلی امام خمینی (ره) از ساعت 9 الی 19 به نمایش عموم قرار داده است.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار