میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

هند یک موشک بالستیک اتمی آزمایش کرد

وزارت دفاع هند روز شنبه اعلام کرد که این کشور با موفقیت موشک بالستیک (آگنی پی) با قابلیت حمل کلاهک اتمی آزمایش کرد.
کد خبر: ۱۰۹۳۹۴۰
| |
5225 بازدید
هند یک موشک بالستیک اتمی آزمایش کرد
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا از "اکونومیک تایمز" وزارت دفاع هند در بیانیه خود گفت: این موشک از جزیره عبدل الکلام در نزدیکی سواحل ایالت اودیشا در خلیج بنگلا آزمایش شد.
در ادامه این بیانیه آمده است: سازمان تحقیق و توسعه صنایع دفاعی هند نسل جدید موشک بالستیک آگنی پی را آزمایش کرد.
بر اساس گزارش رسانه‌های هند، موشک "آگنی پی" یک موشک با برد متوسط است و توسعه یافته موشک‌های آگنی ۱ و ۲ می‌باشد.
نیرو‌های مسلح هند هم اکنون دارای موشک‌های پریتوی ۲ با برد ۳۵۰ کیلومتر، آگنی ۱ با برد ۷۰۰ کیلومتر، آگنی ۲ با برد دو هزار کیلومتر و آگنی ۳ و ۴ با برد سه هزار و ۵۰۰ کیلومتر می‌باشند. این موشک‌ها از جمله مهمترین سلاح‌های اتمی هند محسوب می‌شوند.
هند پس از به عضویت درآمدن در رژیم کنترل تکنولوژی موشکی در سال ۲۰۱۷، برنامه موشکی خود را توسعه داده است. عضویت در رژیم کنترل تکنولوژی موشکی اکنون به هند این امکان را می‌دهد که تکنولوژی‌های پیشرفته موشکی را خریداری کند.
سازمان تحقیق و توسعه صنایع دفاعی هند مسوولیت برنامه موشکی این کشور را بر عهده دارد.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات