قرنطینه دو هفته‌ای در انگلیس برای مقابله با اومیکرون 

شبکه اسکای نیوز گزارش داد که مقام‌های انگلیس در پی گسترش برق آسای گونه اومیکرون ویروس کرونا، اعمال قرنطینه ۲ هفته‌ای پس از تعطیلات سال نو را بررسی می‌کنند که شامل ممنوعیت برگزاری دورهمی‌های داخل خانه‌ها نیز خواهد بود.
کد خبر: ۱۰۹۳۹۱۲
| |
8292 بازدید
قرنطینه دو هفته‌ای در انگلیس برای مقابله با اومیکرون 
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا از روزنامه تایمز؛ بر اساس پیش نویس این مقررات، ملاقات‌های و دیدار‌های خانگی به جز برای اهداف کاری، ممنوع خواهد بود و غذاخوری‌های همگانی تنها مجاز به ارایه خدمات بیرون بر خواهند بود.

فایننشال تایمز نیز نوشته است که بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس، گزینه‌های به اصطلاح برنامه سی آماده کرده است که اجرای شیوه نامه‌های میانه برای تشویق شهروندان به اجرای مقررات بهداشتی تا اعمال قرنطینه سراسری را در بر می‌گیرد.

این روزنامه به نقل از دستیاران جانسون افزوده است با وجود تمایل او به کاهش اجرای شیوه نامه‌های بهداشتی، اما باید با واقع بینی به تهدید اومیکرون بنگرد.

بر اساس توصیه‌های گروه مشاوره علمی شرایط اضطراری دولت که به دست بی بی سی رسیده، دانشمندان بر لزوم اجرای اقدامات سختگیرانه‌تر در مدت زمان بسیار کمتر، تاکید کرده اند. ظاهرا این مشاوران به اجرای محدودیت‌های مرحله نخست و دوم کاهش مقررات قرنطینه در بهار جاری، توصیه کرده اند که شامل ممنوعیت دورهمی‌ها و میهمانی‌های داخل خانه است و در باره به تاخیر انداختن مداخلات بیشتر تا ۲۰۲۲ هشدار داده اند.

بیش از ۹۳ هزار شهروند دیگر انگلیس تا بامداد جمعه به بیماری کووید – ۱۹ مبتلا شده اند که بالاترین میزان ثبت شده از اغاز همه گیری است و نسبت به شمار روز پنجشنبه، بیش از چهار هزار تن افزایش نشان میدهد.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت