میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

کشف ۴ تن کله پاچه و گوشت فاسد در جنوب تهران

کد خبر: ۱۰۹۳۳۸۶
| |
5786 بازدید

رئیس پلیس امنیت عمومی تهران بزرگ از کشف ۴ تن کله پاچه و گوشت قرمز فاسد در جنوب تهران به ارزش ۶ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ پیام کاویانی دراین‌باره گفت:‌ در پی رصدهای اطلاعاتی مبنی بر دپو و توزیع کله پاچه و گوشت فاسد در یک باب سوله در محدوده عوارضی "شهر آفتاب"، بررسی آن در دستور کار ماموران معاونت نظارت بر اماکن عمومی این پلیس قرار گرفت.

وی با بیان اینکه مالک سوله شناسایی شد، افزود: در تحقیقات پلیسی به دست آمد مالک این سوله با همکاری راننده یک دستگاه کامیونت کله پاچه و گوشت قرمز فاسد و فاقد مجوز را خارج از شبکه توزیع و نظارت کارشناسان دامپزشکی به این مکان انتقال و سپس به توزیع آن می پردازند.

رئیس پلیس امنیت عمومی تهران با بیان اینکه کامیونت حامل گوشت فاسد شناسایی و مراقبت های ویژه پلیسی آغاز شد، افزود: روز گذشته ماموران این پلیس موفق شدند، خودروی کامیونت را در حالی که قصد تخلیه محموله به داخل سوله را داشت توقیف کنند.

بر اساس اعلام مرکز اطلاع رسانی پلیس تهران، وی تصریح کرد: در بررسی های بیشتر از کامیونت و داخل سوله در مجموع چهار تن کله پاچه و گوشت قرمز فاسد کشف و ضمن پلمب این واحد، هر دو متهم با تکمیل پرونده تحویل مرجع قضائی شدند.

کاویانی در پایان با اشاره به این که کارشناسان ارزش گوشت های کشف شده را ۶ میلیارد ریال ارزیابی کرده اند، گفت: از شهروندان انتظار داریم در صورت مشاهده این گونه موارد از طریق تلفن ۱۱۰ پلیس را مطلع کنند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت