صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

ذبیحی بازهم اختلاف با محصولی را تکذیب کرد

موضوع اختلاف بين بنده با وزير رفاه توسط برخي از رسانه‌ها مطرح شده است و بايد كساني كه به اين حاشيه‌ها دامن مي‌زنند، جوابگو باشند.
کد خبر: ۱۰۹۳۲۲
| |
3359 بازدید

مدير عامل سازمان تأمين اجتماعي به صحبت‌هايي كه درباره رابطه وي با وزير رفاه مطرح شده گفت: بنده هيچ مشكلي با وزير رفاه ندارم و رابطه خوبي با يكديگر داريم.

علي ذبيحي در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: موضوع اختلاف بين بنده با وزير رفاه توسط برخي از رسانه‌ها مطرح شده است و بايد كساني كه به اين حاشيه‌ها دامن مي‌زنند، جوابگو باشند.

وي در ادامه افزود: مشكلي با وزير رفاه ندارم ولي در كار، موضوعات مختلفي وجود دارد كه ممكن است كمي نظرات متفاوت باشد.

ذبيحي در خصوص تحقيق و تفحص مجلس از سازمان تأمين اجتماعي گفت: تحقيق و تفحص از سازمان تأمين اجتماعي رسماً اعلام شده است و براي هماهنگي بيشتر جلسه‌اي با حضور وزير رفاه و نمايندگان مجلس داشتيم و براي تحقيق و تفحص اعلام آمادگي كرديم.

مدير عامل سازمان تأمين اجتماعي از نمايندگان مجلس درخواست كرد كه تحقيق و تفحص را به صورت كامل انجام دهند تا زواياي مختلف مربوط به تأمين اجتماعي در چند سال اخير مورد بررسي قرار گيرد و چالش‌هايي كه در تأمين اجتماعي است ريشه‌يابي شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟