صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شكايت عبدالله رمضان‌زاده از نماینده بویراحمد

به دنبال انتشار اظهارات ستار هدايتخواه و افشاگري‌هايش از جريان فتنه در يكي از نشريات محلي، رمضان زاده از او شكايت كرده است/ هدايتخواه مطالب منتشره به نقل از وي را تكذيب مي‌كند.
کد خبر: ۱۰۹۲۹۴
| |
11455 بازدید

عبدالله رمضان‌زاده سخنگوي دولت اصلاحات از ستار هدايت‌خواه مخبر كميسيون فرهنگي مجلس هشتم شكايت كرده است.

هدايت‌خواه نماينده بويراحمد و دنا در مجلس، در گفت‌وگو با خبرنگار ايلنا از اين شكايت خبر داد و اظهار داشت: تاكنون دوبار به دادسراي كاركنان دولت احضار شده‌ام كه مصادف با تعطيلات پايتخت و حضور اينجانب در حوزه انتخابيه‌ام بوده است.

وي گفت: به دنبال روشنگري‌هايي كه در ارتباط با جريانات فتنه در مناطق مختلف به ويژه در ياسوج داشته‌ام برخي از سخنان اين‌جانب در اين زمينه به اشتباه دريكي از هفته نامه‌هاي محلي اين استان در تاريخ 17 تيرماه 88 به نقل از من منتشر شد. اين موضوع سبب شكايت آقاي رمضان‌زاده سخنگوي دولت آقاي خاتمي از من شده است.

هدايت‌خواه مكان برگزاري دادگاه خود را شعبه 2 دادسراي كاركنان دولت عنوان و اظهار داشت: در آن سخنراني اعلام كرده‌ام كه آقاي رمضان‌زاده و برخي از دوستان وي در جريان فتنه و طراحي بعد از انتخابات اطلاع و نقش‌هايي داشته‌اند.

به گزارش ايلنا از ياسوج، در 17 تيرماه 88 در يكي از هفته‌نامه‌هاي محلي كهگيلويه و بويراحمد به نقل از ستار هدايتخواه مخبر كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي چنين آمده كه رمضانزاده و عده‌اي ديگر از اصلاح‌طلبان از جمله مهدي هاشمي، محمد عطريانفر و سايرين در كميته‌اي با نام ايكس كه با موسسه اينترپرايز همكاري داشته‌اند، اطلاعات محرمانه نظام و همچنين آشوب‌هاي خياباني پس از انتخابات را هدايت مي‌كردند.

گفتني است اين سخنراني در سالن شهيدعزت‌پناه مسجد تربيت معلم ياسوج، انجام شده بود كه هدايتخواه مطالب عنوان شده از سوي اين نشريه را رد كرد و گفت كه سخنانش به دنبال روشنگري‌هاي بعد از جريان فتنه و عوامل موثر بر آن صورت گرفته است.

وي گفت: منتظر مرحله سوم احضار خود به دادسراي كاركنان دولت هستم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟