میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

دستگیری یک فرد در سقز به اتهام ارتشا و رشوه

دادستان عمومی و انقلاب سقز گفت: یک نفر در سقز به اتهام تشکیل باند ارتشا و رشوه در این شهرستان دستگیر شد.
کد خبر: ۱۰۹۲۶۷۵
| |
9496 بازدید
|
۱
دستگیری یک فرد در سقز به اتهام ارتشا و رشوه

به گزارش «تابناک»، علیرضا رضاپور در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: در ادامه مبارزه با اتهامات و جرایم اقتصادی و اداری و همچنین رشوه و ارتشا، یک نفر دیگر در شهرستان سقز توسط نیروهای امنیتی دستگیر و روانه زندان شد.

وی اضافه کرد: این دستگیری ها با هدف مبارزه با مفاسد اقتصادی توسط نهادهای اطلاعاتی و با همکاری دستگاه قضایی و نهادهای نظارتی انجام شده است و در روزهای آینده نیز این رویه (مبارزه با فساد) ادامه خواهد یافت.

رضاپور با بیان اینکه مبارزه با فساد اداری، مالی و اقتصادی در دستور کار مراجع قضایی است، افزود: در طول ۲ سال گذشته چندین نفر به اتهام فساد مالی، اداری و اقتصادی در شهرستان سقز دستگیر و بازداشت شده اند.

طبق اعلام افراد محلی، این متهم در حوزه ساخت و ساز مشغول فعالیت بود و چهره شناخته شده ای در شهرستان سقز بود.

چند روز قبل هم یک مفسد اقتصادی دیگر در حوزه گندم در شهرستان سقز دستگیر شد.

سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۲
انتشار یافته: ۱
رامین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۰ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۱
همه ما میدانیم که رشوه زیاد است واین دولت محترم راه طولانی دارد تا این اعتماد از دست رفته مردم را بدست بیاورد خداقوت
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت