میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

قطع ۴۳۰ گیگابیت از ظرفیت پهنای باند بین‌الملل کشور

کد خبر: ۱۰۹۱۸۹۶
| |
4848 بازدید
|
۱

معاون فنی شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: از هفته گذشته به دلیل قطع سگمنت دوم فیبر نوری، ۴۳۰ گیگابیت از ظرفیت پهنای باند بین‌الملل شرکت ارتباطات زیرساخت از دسترس خارج شده اما ظرفیت‌های جایگزین در حال تامین است.

به گزارش مرکز روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و بر اساس اعلام سهراب آغ‌بیات معاون فنی شرکت ارتباطات زیرساخت از هفته گذشته به علت قطع سگمنت دوم فیبر دریایی متعلق به شرکت GBI در محدوده دریایی بین قطر و امارات، ۴۳۰ گیگابیت از ظرفیت پهنای باند بین‌الملل این شرکت از دسترس خارج شده است.

وی افزود: با توجه به قطع این مسیر دریایی و زمان‌بر بودن بازیابی مجدد آن اقدامات فوری برای تامین ظرفیت جایگزین از سایر مسیرها در دستور کار قرار گرفته و به زودی ظرفیت‌های جدید برای تامین این بخش از ترافیک آماده بهره‌برداری می‌شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Germany
|
۱۸:۲۶ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۶
چرا حرف بی خود میزنی چطوریه که همش کابلهای ما داره قطع می شه؟ بقیه دنیا چرا اینقدر کابلهاشون قطعی نداره مسخرش رو در اوردین اه
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات