میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

هوای امروز تهران در شرایط ناسالم

براساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، امروز(۱۵ آذر ماه) هوای تهران در بیشتر مناطق در محدوده ناسالم و ناسالم برای گروه‌های حساس قرار گرفته که ناشی از سکون جو و انباشت آلاینده‌ها است.
کد خبر: ۱۰۹۱۶۲۲
| |
5736 بازدید
هوای امروز تهران در شرایط ناسالم

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا پیش‌بینی‌های انجام‌شده در شرکت کنترل کیفیت هوای شهر تهران نشان می‌دهد که در صبح روز دوشنبه (۱۵ آذرماه) همزمان با افزایش ترافیک صبحگاهی، کیفیت هوا در بیشتر مناطق در محدوده‌ ناسالم و ناسالم برای گروه‌های حساس قرار خواهد گرفت که ناشی از سکون جو و انباشت آلاینده‌ها طی ساعات گذشته است.

به‌تدریج با رشد ناپایداری جوی و احتمال رگبار پراکنده در طول روز و نیز افزایش نسبی تندی باد تا حدودی پراکندگی آلاینده‌ها تسهیل خواهد شد. با وزش باد مؤثر تا اواخر وقت دوشنبه از غلظت آلاینده‌ها کاسته خواهد شد و بهبود کیفیت هوا در بیشتر مناطق پایتخت پیش‌بینی می‌شود.

کاهش تندی باد تا صبح روز سه‌شنبه (۱۶ آذرماه) هم‌زمان با افزایش ترافیک صبحگاهی سبب افزایش غلظت ذرات معلق خواهد شد و کاهش کیفیت هوا در مناطق پرتردد دور از انتظار نخواهد بود.

عدم وزش باد مؤثر در طول روز سبب تجمع آلاینده‌ها خواهد شد همچنین افزایش نسبی تندی باد تا اواخر وقت سه‌شنبه (۱۶ آذرماه) باعث کاهش غلظت آلاینده‌ها خواهد شد و در نتیجه برقراری وضعیت قابل‌ قبول در بیشتر مناطق پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش ایسنا، آلاینده شاخص هوای پایتخت طی ۲۴ ساعت گذشته «ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون» با میانگین ۱۵۵ بود و کیفیت هوای پایتخت در وضعیت ناسالم برای همه گروه‌ها قرار داشت. آلاینده شاخص هم‌اکنون «ذرات معلق کمتر از ۲.۵میکرون» با میانگین ۱۵۴ و کیفیت هوا در وضعیت ناسالم برای همه گروه‌ها است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت