به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز کهگیلویه و بویراحمد، سخنگوی اورژانس ۱۱۵ استان از انفجار منزل مسکونی در شهرستان دنا خبر داد و گفت: فرزند ۲۵ ساله این خانواده دچار سوختگی ۱۰۰ درصدی شده است.
محمدامین نیکویینژاد افزود: این حادثه که در روستای معصوم آباد کریک و بر اثر نشت گاز بخاری رخ داد، ساعت ۱۶ و ۱۸ دقیقه به مرکز پیام (دیسپچ) اورژانس ۱۱۵ اعلام شد.
وی بیان کرد: بلافاصله آمبولانس پایگاههای اورژانس ۱۱۵ دشت بازار و جادهای پاتاوه به محل حادثه اعزام شدند.
نیکویی نژاد ادامه داد: متاسفانه در این حادثه پسر جوان خانواده که حدود ۲۵ سال سن دارد دچار سوختگی ۱۰۰ درصدی شده و حال عمومی وی نامطلوب و وخیم است.
وی بیان کرد: حال عمومی مادر مطلوب گزارش شده و دچار سوختگی جزئی شده است.
وی ادامه داد: همچنین پدر خانواده متأثر از این حادثه دچار ناراحتی قلبی شد که با اقدامات درمانی و حمایتی پرسنل اورژانس به بیمارستان منتقل شدند.
سخنگوی اورژانس ۱۱۵ استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: با شروع فصل سرما و استفاده از وسایل گرمایشی در ساختمانها و منازل مسکونی، مردم باید هشدارهای ایمنی را رعایت کنند تا شاهد روی دادن حوادث ناگوار نباشیم.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.