يك هیئت سوری امروز به ایران می آید

روزنامه الوطن سوریه نوشت:« قرار است یک هیئت رسمی از سوریه به رهبری«فیصل مقداد»، وزیر امور خارجه این کشور، عصر امروز(یکشنبه) در پاسخ به دعوت ایران وارد تهران شود».
کد خبر: ۱۰۹۱۴۶۷
| |
5830 بازدید
يك هیئت سوری امروز به ایران می آید

 

به گزارش تابناک به نقل از آرتی، این روزنامه به نقل از منابع آگاه در تهران گزارش داد که در این هیئت علاوه بر فیصل مقداد، «بشار الجعفری»،معاون وزیر امور خارجه سوریه حضوردارد، به طوری که هیئت مذکور با مقامات ارشد ایرانی دیدار خواهد کرد».

براساس گفته این منابع، این هیئت در سفر دوروزه خود در خصوص تقویت روابط استراتژیک میان دو کشور بحث و گفتگو خواهد کرد.

این دومین سفر مقداد به ایران از زمان تصدی پست وزارت امور خارجه و اولین سفر او در دولت جدید ایران به ریاست ابراهیم رئیسی است.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت
آخرین اخبار