صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

صهیونیست ها نگران سرطان مبارک هستند!

کد خبر: ۱۰۹۰۰۵
| |
4616 بازدید

سرویس بین الملل ـ روزنامه "یدیعیوت آحارنوت" چاپ رژیم صهیونیستی نوشت: مقامات اسرائیلی به دقت اخبار مربوط به بیماری سرطان مبارک را پیگیری می کنند و نگران وخیم تر شده وضع جسمانی رئیس جمهور مصر هستند!

به گزارش "تابناک" این روزنامه ضمن اظهار تاسف از تاخیر مجدد در دیدار مبارک و نتانیاهو نوشت: پیام های رسیده از قاهره نگران کننده است!

شایان ذکر است شبیه این سناریو در روزهای آخر زندگی یاسر عرفات نیز از سوی اسرائیل طراحی شد و صهیونیست ها همواره از وخامت اوضاع یاسر عرفات اظهار نگرانی می کردند و بعدها مشخص شد که آنها نگران یاسر عرفات نبودند بلکه نگران عمل کردن موثر سم خورانده شده به ابوعمار بودند!

گفتنی است در مورد حسنی مبارک هم اگر چه وی نوکری و مزدوری را برای صهیونیست ها تمام کرده است، ولی بدون شک مبارک علیل و بیمار ذره ای برای آنها اهمیت نداشته و شاید بهتر آن باشد که زودتر جای خود را به سرسپرده دیگری بدهد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟