سامانه بارشی جدید از روز پنجشنبه وارد کشور می‌شود

کارشناس سازمان هواشناسی از نفوذ سامانه بارشی جدید به کشور و آغاز بارش‌ها در استان‌های ساحلی خزر خبر داد.
کد خبر: ۱۰۸۹۵۱۸
| |
14384 بازدید
سامانه بارشی جدید از روز پنجشنبه وارد کشور می‌شود

به گزارش «تابناک»، فریبا گودرزی روز چهارشنبه در گفت وگو با ایرنا درباره وضعیت آب و هوا، اظهار داشت: روز پنجشنبه با نفوذ جریان‌های شمالی به غرب سواحل دریای خزر، بارش در شرق اردبیل، گیلان و مازندران آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: از روز(پنجشنبه) در استان‌های اردبیل، گیلان، مازندران و غرب گلستان نیز بارندگی‌ها به شکل باران و در ارتفاعات به شکل برف خواهد بود.

به گفته کارشناس سازمان هواشناسی دمای هوا از فردا در نوارساحلی خزر و اردبیل ۸ تا ۱۰ درجه کاهش خواهد داشت.

وی اضافه کرد: برای دو روز آینده، خلیج فارس مواج است.

کارشناس سازمان هواشناسی افزود: امروز و فردا در شهرهای صنعتی و پرجمعیت، افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود.

گودرزی گفت: آسمان تهران، صاف همراه با غبار محلی و دمای پایتخت۱۷ درجه بالای صفر خواهد بود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت