ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

حمله به ساختمان کنسولگری ایران در هامبورگ

رسانه‌ها در آلمان از حمله افراد ناشناس به ساختمان سرکنسولگری ایران در شهر هامبورگ خبر دادند.
کد خبر: ۱۰۸۸۸۶۳
| |
5347 بازدید

حمله به ساختمان کنسولگری ایران در هامبورگ

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، به نقل از دویچه‌وله، ظاهرا افرادی با پرتاب " کوکتل مولوتوف" به ورودی ساختمان کنسولگری ایران خسارت وارد کرده‌اند. پلیس درباره احتمال انگیزه‌های این حمله تحقیق را آغاز کرد.

به نوشته روزنامه "بیلد" آلمان، سرنشین یک خودروی عبوری شامگاه جمعه ۱۹ نوامبر متوجه دودی شده که از درب ورودی ساختمان کنسولگری به هوا برخاسته و علاوه بر آن دو مرد را مشاهده کرده که باسرعت از آن مکان دور می‌شدند.

مقام‌های محلی احتمال داده‌اند این آتش‌سوزی در اثر پرتاب " کوکتل مولوتوف" توسط مهاجم یا مهاجمان صورت گرفته باشد.
حمله به ساختمان کنسولگری ایران در هامبورگ
در این حادثه به کسی آسیب نرسیده است، فقط ورودی ساختمان کنسولگری خسارت دیده است.

بنا بر اعلام رسانه‌های آلمانی، مقام‌های امنیتی شهر بلافاصله تحقیق درباره این حمله را آغاز کرده‌اند و احتمال انگیزه‌های سیاسی را منتفی ندانسته‌اند.
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار