نقص فنی پرواز شیراز - مشهد

مدیر روابط عمومی شرکت هواپیمایی کاسپین گفت: مسافران هواپیمای این شرکت که در مسیر شیراز – مشهد در حرکت بود و به دلیل نقص فنی ناگزیر به بازگشت به فرودگاه بین‌المللی شهید دستغیب شیراز شده بود، دقایقی قبل به وسیله هواپیمای جایگزین به مشهد منتقل شدند.
کد خبر: ۱۰۸۸۳۸۷
| |
25999 بازدید
نقص فنی پرواز شیراز - مشهد

به گزارش «تابناک»، مهدی علیاری، در گفت و گو با ایرنا افزود: هواپیمای ام دی (MD) شرکت هواپیمایی کاسپین با شماره پرواز ۶۹۱۸ ساعت ۲۰ و ۳۵ دقیقه با ۱۵۰ مسافر فرودگاه شیراز را به مقصد مشهد ترک کرد که به علت نقص فنی و برای حفظ سلامت مسافران به تشخیص خلبان ناگزیر به بازگشت و فرود در فرودگاه شیراز شد.

وی، ضمن پوزش از مسافران به دلیل تاخیر ناخواسته پیش آمده ادامه داد: به دلیل زمان بر بودن مراحل رفع نقص هواپیما و به منظور جلوگیری از معطلی بیشتر مسافران در فرودگاه شیراز، پرواز جایگزین برای انتقال مسافران از تهران به شیراز اعزام شد و مسافران را به مقصد مشهد منتقل کرد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت