صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

رابطه دولت و مجلس به سمت وخامت می‌رود

البته این وخامتی است که من آن را مفید می دانم. چون در جهت اصلاح امور است و ما می خواهیم عیوب دولت را برطرف کنیم. بنابراین در این تضاد ها و گفت و گو ها محاسنی هم وجود دارد.
کد خبر: ۱۰۸۸۱۴
| |
15772 بازدید

علی مطهری پیش‌بینی کرد: رابطه دولت و مجلس در آینده به سمت وخامت برود.

علی مطهری نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در گفت‌وگو با خبرآنلاین درباره پیش‌بینی وی ازرابطه دولت و مجلس، افزود: البته این وخامتی است که من آن را مفید می دانم. چون در جهت اصلاح امور است و ما می خواهیم عیوب دولت را برطرف کنیم. بنابراین در این تضاد ها و گفت و گو ها محاسنی هم وجود دارد.

وی با اشاره به استیضاح مرحوم کردان در مجلس،افزود: آن واقعه یک درگیری بین مجلس و دولت بود که در مجموع به حال نظام  مفید واقع شد.

این عضو فراکسیون اصولگرایان با تاکید براینکه حتی  سوال ازرئیس جمهور توسط مجلس مفید است، خاطرنشان کرد: اما متاسفانه رسانه ها به سرعت این موضوع را  سیاسی می کنند و یک هیجان خاصی به ان می دهند و باعث می شوند سوال از مسیر اصلی خود خارج شود و آثار مثبت خود را از دست بدهد.

 وی تاکید کرد: مجلس خوب  به معنای مجلس مرده نیست بلکه هرچه نظارت بیشتر داشته باشد ودر جای خودشاز مسئولان سوال بکند این موضوع به حال نظام مفید است.

مطهری در پاسخ به اینکه از نگاه وی مهمترین نقد به مجلس چیست،گفت: مهمترین مشکل برداشت غلط بسیاری از نمایندگان از ولایت فقیه است که گاهی باعث فرار از مسئولیت ها می شود و از این طریق نمایندگان از زیر بار بسیاری از وظایف خود فرار می کنند.

 مطهری تصریح کرد: این اشکال بزرگی است که راه خیلی از اصلاحات را  بسته است. در حالی که نظر خود رهبری این طور نیست.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟