خشم هواداران فنرباغچه از انتقال ارزان صیادمنش

دنیای ورزش تورنتو نوشت:هواداران فنرباغچه از انتقال ارزان‌قیمت مهاجم ایرانی تیم‌شان عصبانی هستند.
کد خبر: ۱۰۸۸۰۷۰
| |
17204 بازدید
خشم هواداران فنرباغچه از انتقال ارزان صیادمنش

به گزارش تابناک، دنیای ورزش تورنتو نوشت: اللهیار صیادمنش که با انتقال قرضی از فنرباغچه به زوریا لوهانسک اوکراین پیوسته بود، همچنان در این تیم می‌درخشد و گلزنی می‌کند. او با ۶ گل و ۲ پاس گل در ۱۲ بازی به تاثیرگذارترین بازیکن تیمش تبدیل شده است.

اگر زوریا لوهانسک ۳.۵ میلیون یورو به فنرباغچه ترکیه پرداخت کند طبق مفاد قرارداد قبلی می‌تواند صیادمنش ۲۰ ساله را به صورت قطعی از تیم ترکیه‌ای بخرد. در حالی که فنرباغچه از مشکل گلزنی در سوپرلیگ ترکیه رنج می‌برد هواداران این تیم از انتقال ارزان‌قیمت اللهیار صیادمنش به شدت خشمگین هستند.

اللهیار صیادمنش در ۱۷ سالگی در میان ۶۰ فوتبالیست آینده‌دار جهان از نگاه روزنامه گاردین انگلیس قرار گرفت. او با قراردادی ۷۵۰ هزار دلاری به فنرباغچه ترکیه پیوست. تیمی که به مهاجم ایرانی فرصت بازی نداد و سپس صیادمنش را به صورت قرضی به استانبول‌اسپور در لیگ دسته‌اول ترکیه فرستاد. قرارداد انتقال قرضی صیادمنش به زوریا لوهانسک اوکراین نیز رو به پایان است و وضعیت این مهاجم ایرانی تا پایان ماه آینده میلادی باید روشن شود.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت