میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

هوای تهران برای گروه‌های حساس آلوده شد

میزان غلظت آلاینده ذرات کمتر از ۲.۵ میکرون هم اکنون بالاتر از حد قابل قبول است و توصیه می‌شود افراد حساس در معرض هوای آزاد قرار نگیرند.
کد خبر: ۱۰۸۴۹۹۰
| |
3446 بازدید
هوای تهران برای گروه‌های حساس آلوده شد

عکس آرشیوی است.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، کیفیت هوای تهران هم اکنون وارد شرایط ناسالم شده است و غلظت آلاینده ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون بیشتر از سایر آلاینده‌ها گزارش شده است.

بر اساس گزارش شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین غلظت آلاینده‌ها طی شبانه روز گذشته بر روی عدد ۹۲ قرار گرفته و با پایان بارندگی‌ها و پایداری جوی این عدد به ۱۰۲ کاهش یافته است‌.

در این شرایط توصیه می‌شود افراد مبتلا به بیماری قلبی یا ریوی، سالمندان و کودکان از فعالیت‌های طولانی یا سنگین خارج از منزل بکاهند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا از سهمیه بندی جدید بنزین رضایت دارید؟
الی گشت