صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

شيخ جدید الازهر: با پرز دست نخواهم داد

شيخ الازهر با اشاره به اقدام شيخ فقيد‌الازهر در دست دادن با رئيس رژيم صهيونيستي گفت كه هرگز با پرز دست نخواهد داد يا با او در يك جا حاضر نخواهد شد.
کد خبر: ۱۰۸۳۹۳
| |
4036 بازدید

"احمد الطيب " شيخ الازهر در موضع‌گيري مخالف با شيخ سابق‌الازهر اعلام كرد كه ديدار با خاخام‌هاي صهيونيست در دفتر كار خود را نخواهد پذيرفت و هرگز با "شيمون پرز " [رئيس رژيم صهيونيستي] دست نخواهد داد و با او در يك جا حاضر نخواهد شد.

به گزارش فارس وي در گفت‌وگو با "مكرم محمد احمد " كه در اين روزنامه منتشر شده است، در اين رابطه گفت: نمي‌توانم خاخام‌ها را به حضور بپذيرم يا با پرز دست بدهم يا حتي با او در يك جا حاضر شوم، گمان نمي‌كنم كه شيخ طنطاوي نيز در آن زمان مي‌دانست كه به پرز سلام مي‌دهد.

الطيب ادامه داد كه امتناع از دست دادن با پرز به علت يهودي بودن او نيست، بلكه به اين علت است كه وي يكي از افرادي است كه تجاوز آشكار عليه ملت فلسطين و تسلط بر قدس كه از مهم‌ترين مقدسات اسلامي است را برنامه‌ريزي مي‌كند.

وي دست دادن با پرز را پذيرفتن عادي سازي روابط با رژيم صهيونيستي دانست و تاكيد كرد كه هرگز به نمايندگي از الازهر اين كار را نخواهد كرد، مگر اينكه اسرائيلي‌ها حقوق مشروع فلسطيني‌ها را به آنها بازگردانند.

شيخ "محمد سيد طنطاوي " شيخ فقيد الازهر كه در مارس گذشته دار فاني را وداع گفت، در سال 2008 در اجلاس گفت‌وگوي اديان در نيويورك با شيمون پرز دست داد، اين اقدام در آن زمان جنجال زيادي را به دنبال داشت، اما طنطاوي اقدام خود را اينگونه توجيه كرد كه پرز را در هنگام دست دادن نشناخته است.

يك سال بعد و در اجلاس گفت‌وگوي اديان كه در قزاقستان برگزار شده بود، باز هم شيخ الازهر بدون توجه به جنايات صهيونيست‌ها و توجيهات سال گذشته خود در كنار پرز و پشت يك ميز قرار گرفت.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۲۳ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۰
هوله الاسماء الحسنی
باسلام و احترام ، رفتار جناب آقای دکتر احمد الطیب ، رییس محترم جامعه الازهر را سپاس داریم ، امید است : حوزه های علیمه ی شیعه ی ایران ، عراق و لبنان ، نسبت به همگرایی بیش تر با دانشگاه الازهر زیر مدیریت ایشان اقدام بایسته نمایند .
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۵۵ - ۱۳۸۹/۰۴/۲۰
عرب بايد بدونه، خليج فارس مي مونه
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟