خارج شدن سنندج از وضعیت قرمز / قرمزشدن بانه و سقز
بر اساس اعلام وضعیت رنگبندی جدید شهرهای استان کردستان، شهر سنندج از وضعیت قرمز کرونایی خارج شد، اما دو شهرستان بانه و سقز همچنان در وضعیت خطرناک قرار دارند.
کد خبر: ۱۰۸۳۵۹۳
| | 10291 بازدید
به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، رنگبندی جدید شهرستانهای استان کردستان و خارج شدن برخی از شهرهای استان از وضعیت قرمز کرونایی حاکی از بهتر شدن اوضاع و بهبود وضعیت کرونایی در استان است، اما این به معنی رفع کامل خطر نیست و مردم همچنان باید پروتکلهای بهداشتی را رعایت کنند.

ابراهیم قادری، معاون علومپزشکی کردستان در گفتوگو با ایسنا در خصوص وضعیت رنگبندی جدید شهرهای استان کردستان گفت: در حال حاضر شهرهای سقز و بانه در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند.
وی عنوان کرد: شهرهای بیجار، دهگلان، کامیاران، مریوان،قروه، دیواندره و سروآباد در وضعیت نارنجی قرار دارند.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟




