ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

مقابله سامانه‌های ‌«مجید» و «دزفول» با موشک‌های کروز

سامانه های پدافندی «مجید» نیروی پدافند هوایی ارتش و «دزفول» نیروی هوافضای سپاه، با موفقیت اهداف واگذار شده توسط شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور را منهدم کرد.
کد خبر: ۱۰۸۱۸۷۷
| |
12394 بازدید
مقابله سامانه‌های ‌«مجید» و «دزفول» با موشک‌های کروز

 

به گزارش تابناک به نقل از قرارگاه رسانه‌ای رزمایش، در ادامه مرحله اصلی رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت ۱۴۰۰ بامداد امروز سامانه‌ پدافندی «مجید» نیروی پدافند هوایی ارتش و «دزفول» نیروی هوافضای سپاه با موفقیت موشک‌های کروز شلیک شده به سمت منطقه رزمایش را منهدم کردند.

امیر سرتیپ قادر رحیم‌زاده فرمانده قرارگاه پدافند هوایی کشور با اعلام این اخبار گفت: دفاع مستحکم و چند لایه در برابر تهاجم موشک‌های کروز یکی از اهداف رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت ۱۴۰۰ است که در این مرحله با موفقیت توسط سامانه‌های مختلف پدافندی ارتش و سپاه اجرا شد.

فرمانده قرارگاه مشترک پدافند هوایی کشور استفاده از کارکنان جوان، با ایمان و متعهد را از ویژگی‌های این رزمایش عنوان کرد و گفت: انتقال تجارب کارکنان قدیمی و با تجربه به جوانان برومند این مرز و بوم از جمله اهدافی است که با برگزاری این رزمایش آن را دنبال می‌کنیم.

وی با بیان اینکه کلیه مراحل این رزمایش با نظارت ستادکل نیروهای مسلح و قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیاء(ص) اجرا می‌شود، گفت: پدافند هوایی کشور با تشکیل لایه‌های امن پدافندی آمادگی کامل برای حفاظت از تاسیسات حساس و حیاتی کشور را دارد.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟