ترور یک خبرنگار پاکستانی بر اثر انفجار بمب

یک خبرنگار شبکه تلویزیونی بر اثر انفجار خودروی بمبگذاری شده در ایالت بلوچستان پاکستان کشته شد.
کد خبر: ۱۰۸۱۳۲۴
| |
5548 بازدید
ترور یک خبرنگار پاکستانی بر اثر انفجار بمب
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، رسانه‌های پاکستانی بامداد دوشنبه (به وقت محلی) اعلام کردند: «شاهد زهری» خبرنگار شبکه خبری «مترو ۱» مستقر در ایالت بلوچستان نیمه شب یکشنبه بر اثر انفجار بمب کارگذاشته در خودروی شخصی‌اش ترور شد.

خودروی این خبرنگار ۳۵ ساله در منطقه صنعتی «حَب» واقع در ایالت بلوچستان در اثر این انفجار منهدم شد و وی نیز در وضعیت بحرانی به بیمارستان منتقل شد، اما شدت جراحات وارده منجر به مرگ وی شد.

پلیس پاکستان اعلام کرد: گروه غیرقانونی ارتش آزادیبخش بلوچ در بیانیه‌ای مسئولیت ترور خبرنگار را برعهده گرفته است.

بهمن ماه سال گذشته، شورای سردبیران روزنامه‌های پاکستان در گزارشی با عنوان آزادی رسانه در سال ۲۰۲۰ اعلام کرد که دست کم ۱۰ روزنامه نگار در مناطق مختلف این کشور کشته شده و تعدادی زیادی نیز تهدید به ربایش، شکنجه و بازداشت شده‌اند.
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟
مرجع جواهرات
الی گشت