صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

آیا واکسن سینوفارم برای دانش‌آموزان بی‌خطر است؟

در حال حاضر یکی از واکسن های کرونایی که در کشورمان برای تزریق به دانش آموزان مجوز دریافت کرده، واکسن سینوفارم است، اما آیا واکسن سینوفارم برای دانش‌آموزان بی‌خطر است؟
کد خبر: ۱۰۸۰۵۶۰
| |
5929 بازدید
|
۳
آیا واکسن سینوفارم برای دانش‌آموزان بی‌خطر است؟

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، اخیرا مطالعه کارآزمایی بالینی درباره میزان اثربخشی واکسن سینوفارم در افراد زیر ۱۸ سال در مجله لنست منتشر شده است.

شرکت‌کنندگان در این مطالعه در سه گروه سنی سه تا پنج سال، شش تا ۱۲ سال و ۱۳ تا ۱۷ سال و سه گروه دزهای مختلف هشت، چهار و دو میکروگرم و گروه کنترل مورد مطالعه قرار گرفتند.

در فاز اول ۲۸۸ نفر و در فاز دوم ۷۲۰ نفر بررسی شدند. عوارض ناشی از این واکسن اغلب خفیف یا متوسط بوده و شایع‌ترین عارضه درد محل تزریق و تب بوده است.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، بنابراین واکسن سینوفارم در گروه سنی سه تا ۱۷ سال ایمن بوده و همچنین باعث ایجاد پاسخ ایمنی همورال قوی می‌شود. همچنین بهتر است از دز ۴ میکروگرمی استفاده شود تا اثربخشی آن بیشتر باشد.

تور کیش
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۵
مجله لنست اعتباری ندارد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۳ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۵
خودتون میگین خودتون هم تایید میکنین؟
پیمان اردبیل
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۴ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۵
خطرناک است برای بچه ها
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات