به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، در اطلاعیه وزارت اطلاعات آمده است که با اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) رضا همتی حاجیپور متهم به جعل عناوین دفتر مقام معظّم رهبری و وزارت اطلاعات پس از رصد اطلاعاتی و پس شناسایی در استان تهران، با هماهنگی مرجع قضایی دستگیر شد و از تداوم فعالیت مجرمانهاش ممانعت بهعمل آمد.
نامبرده با منتسب نمودن خود به عنوان نماینده دفتر مقام معظم رهبری و وزارت اطلاعات، در قالب کارشناس عتیقه، زیرخاکی، دفینه و پیش فروش مسکن و خودرو، به بهانه اینکه سود حاصله از این راه صرف تولید ملی، مسکن محرومین و واگذاری خودرو و امورات دیگر خواهد شد، اقدام به اغفال و کلاهبرداری از افراد مختلف و مالکان زمین مینموده است.
برابر اعترافات و مستندات پرونده، متهم با سوءاستفاده از اسناد، مکاتبات، پیامک و نرمافزارهای جعلی از طریق سرشاخههای مختلف در سراسر کشور، بیش از ۱۰۰۰ نفر را فریب داده و مبالغ زیادی از مالباختگان و فریبخوردگان کلاهبرداری نموده است؛ برهمین اساس پس از دستگیری، حسابهای بانکی نامبرده مسدود و جهت رسیدگی پرونده، تحویل مرجع قضایی گردید.
وزارت اطلاعات در اطلاعیه خود با تاکید بر اینکه سربازان گمنام امام زمان (عج) با هرگونه جعل و سوءاستفاده از عناوین نهادهای حاکمیتی و امنیتی، بدون اغماض برخورد خواهد نمود، خاطر نشان کرد: به اطلاع ملّت شریف و عزیز ایران میرساند؛ در صورت مشاهده هرگونه تخلف مراتب را با ستاد خبری ۱۱۳ وزارت اطلاعات در میان بگذارند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.