میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

تولید روغن موتور الوند پس از 5 سال در آبادان آغاز شد

در سال "تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها"  تولید روغن موتور الوند پس از 5 سال در پالایشگاه روغن سازی ایرانول در شهرآبادان آغاز شد.
کد خبر: ۱۰۷۹۸۱۵
| |
4423 بازدید
تولید روغن موتور الوند پس از 5 سال در آبادان آغاز شد
 
به گزارش «تابناک» به نقل از روابط عمومی شرکت نفت ایرانول؛ در ماه های گذشته با توجه به ایتکه تمرکز شرکت نفت ایرانول بر تنوع محصولات و تکمیل سبد کالای خود با تولید محصولات با تکنولوژی بالا اعم از  سوپررونیا، سوپر رویال، ریسینگ و ... بوده با تاکید مدیرعامل محترم مبنی بر از سرگیری تولید محصولات قدیمی و محبوب بازار خط تولید این محصول در پالایشگاه نفت ایرانول در آبادان به‌سازی، نوسازی و فعال گردید.
 
 گفتنی است ارائه اين محصول كه نامی آشنا برای مصرف کنندگان است در گذشته با استقبال بي نظيري از سوي دارندگان خودرو مواجه شده بود.
 
شایان ذکر است پس از 5 سال خطوط پرکنی  چلیک 20 لیتری الوند در پالایشگاه ابادان شروع به فعالیت کرده است و مقرر گردید فروش این محصول به صورت عرضه مستقیم در آبادان انجام شود.
 
این محصول شرکت نفت ایرانول در خودرو های دیزلی، بنزینی و همچنین صنایع حمل و نقل دریایی قابل استفاده است و امیدواریم با افزایش ظرفیت تولید این محصول بتوانیم در آینده ای نزدیک عرضه مستقیم الوند را در استان های همجوار داشته باشیم.
میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت
آخرین اخبار