قتل خواهر به خاطر خروج از خانه
سه مرد در مصر خواهر خود را به خاطر اینکه بدون اجازه از خانه خارج شده بود با ضربات چاقو از پای درآوردند.
روز حادثه چند نفر از ساکنان استان پورسعید مصر با اداره پلیس تماس گرفته و به ماموران گفتند: زنی در منطقه المناخ به شدت مجروح شده است.
ماموران بلافاصله پس از دریافت گزارش این حادثه زن جوان را به بیمارستان انتقال دادند. در تحقیقات اولیه مشخص شد که سه برادر زن جوان عاملان این جنایت هستند.
آنها قبلا از خواهر خود خواسته بودند که برای بیرون رفتن از خانه از آنها اجازه بگیرد اما زن جوان به سخنان آنها توجهی نکرده بود.
روز حادثه زن جوان در حال عبور از خیابان بود که سه برادرش او را غافلگیر کرده و با چاقو چند ضربه به وی زدند. متهمان این پرونده که پس از دستگیری به ارتکاب جنايت اعتراف کرده بودند به دادستانی معرفی شدند تا تحقیقات لازم در این خصوص انجام شود.
این زن 30 ساله که به خاطر وارد آمدن ضربات چاقو زخمی شده بود قبل از رسیدن به بیمارستان فوت کرد.


