ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

حمله سایبری کشاورزان آمریکایی را به دردسر انداخت

حمله سایبری به شرکت نیو کورپوریتیو که در ایالت آیووای آمریکا خدمات متنوعی را به کشاورزان ارائه می‌دهد باعث شد تا این افراد دچار مشکلات متعددی شوند.
کد خبر: ۱۰۷۷۶۲۹
| |
3813 بازدید
|
۱
حمله سایبری کشاورزان آمریکایی را به دردسر انداخت

 

 

به گزارش تابناک، مهر به نقل از رویترز نوشت: شرکت مذکور مجبور شد برای مهار حملات یادشده شبکه رایانه‌ای خود را آفلاین کند و همین مساله موجب اعتراض کشاورزان شد.

این شرکت انبارهای ذخیره غلات را در آیوا اداره می‌کند که بزرگترین تولیدکننده ذرت در ایالات متحده است. خرید محصولات کشاورزی و فروش کود و سایر مواد شیمیایی مورد نیاز برای کشت محصولات کشاورزی از جمله دیگر خدمات این شرکت است.

علاوه بر این، شرکت نیو کورپوریتیو دارای پلتفرم‌های فناورانه خاصی برای استفاده کشاورزان است تا به آنها مشاوره‌های زراعی برای افزایش برداشت محصول ارائه شود.

اما حالا همه این خدمات به علت حمله سایبری از دسترس خارج شده است.

نیو کورپوریتیو مدعی شده حملات سایبری مذکور را مهار کرده و در حال همکاری با پلیس و متخصصان امنیتی سایبری برای شناسایی عوامل حملات مذکور است. هنوز مشخص نیست پلتفرم‌های این شرکت چه زمانی دوباره در دسترس قرار گرفته و آنلاین می‌شوند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۳:۴۸ - ۱۴۰۰/۰۶/۳۰
هرموقع وصل شد خبر بدید منتظرم
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟