ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

ناپولی صدرنشین سری آ ایتالیا سد

کد خبر: ۱۰۷۷۵۴۷
| |
3662 بازدید

در آخرین بازی از هفته چهارم سری A ایتالیا، شب گذشته (دوشنبه) تیم‌های فوتبال اودینزه و ناپولی در ورزشگاه داسیا آره‌نا به مصاف هم رفتند که این بازی را ناپولی با نتیجه 4 بر صفر به سود خود به پایان رساند.

برای ناپولی ویکتور اوسیمهن در دقیقه 24، امیر رحمانی در دقیقه 35، کالیدو کولیبالی در دقیقه 52 و ایروینگ لوسانو در دقیقه 84 گلزنی کردند تا این تیم تنها تیم فصل جاری سری A باشد که تا کنون تمامی بازی‌های خود را برده است.

ناپولی با این پیروزی 12 امتیازی شد و با سبقت گرفتن از دو تیم شهر میلان، به صدر جدول رده‌بندی سری A صعود کرد.

به لطف این پیروزی تیم فوتبال ناپولی برای اولین بار در تاریخ خود توانست در چهار هفته نخست یک فصل سری A چهار برد متوالی کسب کند.

بازی بعدی شاگردان لوچانو اسپالتی روز پنجشنبه هفته جاری در خانه جنواست.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
برای ایرانی‌های خارج نشین حامی حمله به وطن چه مجازاتی پیشنهاد می‌کنید؟
آخرین اخبار