کلاهبرداری با تقلید صدای بازیگر سینما

کد خبر: ۱۰۷۷۵۱۹
| |
6485 بازدید

مرد شیاد که با تقلید صدای یکی از بازیگران سینما از کاربران فضای مجازی اخاذی می‌کرد دستگیر شد.

به گزارش ایران، سرهنگ رامین پاشایی، معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا در تشریح این خبر گفت: فردی با ایجاد صفحه‌ای جعلی در اینستاگرام به‌ نام بهرام رادان و تقلید صدای وی از طرفداران این بازیگر اخاذی می‌کرد که در ادامه به‌دلیل کلاهبرداری‌های متعدد از کاربران، پس از اعلام شکایت‌ها پرونده‌ای در این‌باره تشکیل شد.

وی افزود: پس از شکایت وکیل این بازیگر مشخص شد وی در زمان شکایت‌ها اصلاً در ایران نبوده است و با ادامه ردیابی‌ها و بررسی‌های نهایی سرانجام متهم شناسایی و دستگیر شد که پس از رؤیت متهم مشخص شد وی هیچگونه شباهت ظاهری با بازیگر مورد نظر نداشته و فقط به‌ دلیل تشابه صدا از این فرصت سوءاستفاده و اقدام به اخاذی از کاربران می‌کرده است.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت