آخرین آمار کرونا در ایران تا ۲۶ شهریور/ بالاخره شمار جان باختگان روزانه از ۴۰۰ تن کمتر شد
به گزارش «تابناک»؛ بر پایه اطلاعیه مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، از ظهر دیروز تا ظهر امروز و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۷ هزار و ۶۰۵ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شده و از این بیماران، ۲۵۳۷ مورد بستری شدند. با احتساب این افراد، مجموع آمار مبتلایان قطعی در کشورمان به ۵ میلیون و ۳۹۶ هزار و ۱۳ تن رسید.
در ۲۴ ساعت اخیر، ۳۶۴ تن از مبتلایان جانشان را از دست دادهاند؛ بنابراین، تا ظهر امروز، متاسفانه آمار جانباختگان این بیماری در کشورمان به ۱۱۶ هزار و ۴۳۶ تن رسیده است، در حالی که تا به امروز خوشبختانه ۴ میلیون و ۷۰۸ هزار و ۱۹۵ تن از بیماران بهبود یافتهاند.
همچنین ۶۹۰۲ تن از بیماران در وضعیت شدید این بیماری قرار دارند و همچنین تاکنون ۳۰ میلیون و ۷۸۲ هزار و ۳۳۸ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.
در حال حاضر ۱۶۸ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۲۰۹ شهر در وضعیت نارنجی و ۷۱ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.
بر پایه آمارهای ۲۴ ساعت اخیر، «نرخ مرگ» ۲.۵ درصد است و به همین تناسب، «نرخ بهبود» ۹۷.۵ درصد، در حالی که میانگین نرخ مرگ در جهان ۲.۳ درصد است و همچنان وضعیتی به مراتب بهتر از کشورمان را نشان میدهد.
واکسن ها در زمان همین دولت خریده شده هیچ ربطی به دولت روحانی نداره
زحمت یه تلفن به چین هم به خودشون ندادن
خیلی ها در تلاش هستند برای تولید واکسن های داخلی به هر قیمتی شده حتی به قیمت جان مردم
از تولید داخلی حمایت میکنیم ولی نه به قیمت جان انسانها برای پولدار شدن عده ای
بنابراین اگر هفته آینده، تلفات باز به بالای 400 رسید خیلی تعجب نکنید.
حالا ایران خوبه و یک نشانه دقت نسبی آمارها در ایران همین تفاوت کم بین روزهای تعطیل و غیرتعطیل است. مثلا در آمریکا و اروپا، شنبه ها و یکشنبه ها آمار چیزی در حدود نصف تا یکسوم آمار روزهای وسط هفته است. مثلا این هفته که آمارهای وسط هفته آمریکا از دوهزار گذشت، شنبه و یکشنبه هفته قبل زیر 1000 بود.
از جمله پلیس راهنمایی و رانندگی
بیمارستانهای خصوصی هم از قافله عقب نماندند و پول خوبی به جیب زدند








