یک ملی‌پوش دیگر فوتسال ایران مصدوم شد!

کد خبر: ۱۰۷۵۶۲۵
| |
4558 بازدید

تیم ملی فوتسال کشورمان برای شرکت در جام جهانی 2021 در لیتوانی حضور دارد و روز سه‌شنبه در نخستین دیدار خود، به مصاف تیم ملی صربستان خواهد رفت.

در تمرین امروز (شنبه) شاگردان محمد ناظم‌الشریعه، احمد اسماعیل‌پور دچار مصدومیت شد و ادامه تمرین را از دست داد. پس از این اتفاق، کادر پزشکی وضعیت او را پیگیری کردند و قرار است شرایط اسماعیل‌پور برای دیدار مقابل صربستان، پس از انجام تصویربرداری انجام شود.

در روزهای گذشته سپهر محمدی، سنگربان تیم ملی هم از ناحیه چشم دچار مصدومیت خفیفی شده بود که مانع تمرین او نشد. حسین طیبی هم همچنان دوران نقاهت خود را پشت سر می‌گذارد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# دیدار پزشکیان و ترامپ # خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ملاقات ترامپ و پزشکیان هستید؟
الی گشت