صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تاسیس آژانس ازدواج در استان‌ها

کد خبر: ۱۰۷۵۵۲
| |
3442 بازدید
تشکل‌های غیردولتی برای راه‌اندازی این آژانس‌های ازدواج مجوز می‌گیرند و با کمک سازمان ملی جوانان دفتری راه‌اندازی و از امکانات استانداری‌ها و سایر تسهیلات دولتی استفاده کرده و خدماتی را به زوجهای جوان ارائه می‌کنند.

معاون برنامه ریزی و نظارت بر امور فرهنگی و آموزشی جوانان از راه‌اندازی آژانس‌های ازدواج در تمامی استانهای کشور تا پایان امسال خبر داد و گفت: این آژانس‌ها تسهیلاتی را از وزارتخانه‌ها دریافت و به زوج‌های جوان با قیمت‌های ارزان ارائه می‌کنند.

پرویز کرمی با بیان اینکه سازمان ملی جوانان به دنبال ارائه تسهیلات ازدواج آسان برای جوانان است افزود: در این طرح، سازمان از تشکلهای غیردولتی که فعالیتشان تسهیل در امر ازدواج است حمایت می‌کند. وی افزود: زوجهای جوان با مراجعه به یکی از این واحدها در استانهای مختلف می‌توانند از ۱۴ خدمت ارائه شده استفاده کنند.

کرمی با بیان اینکه هم اکنون در شهرهای کرمان، ایلام، کرمانشاه، آذربایجان غربی و شرقی، مشهد و تهران این آژانس‌های ازدواج شکل گرفته‌اند، افزود: اینها دفاتری هستند مانند آژانس‌های هواپیمایی که روی تابلوی آنها نوشته شده مرکز تسهیلات ازدواج بطوری که زوجها با ارائه عقدنامه و مدارک لازم نوبتی را برای برپایی جشن ازدواج خود در نظر می‌گیرند و از زمانهای خالی تالارهای عروسی مانند روزهای بین هفته استفاده میکنند.

معاون برنامه ریزی و نظارت بر امور فرهنگی و آموزشی جوانان تصریح کرد: این آژانس‌ها تسهیلاتی را از وزارتخانه‌ها دریافت و به زوجهای جوان با قیمت‌های ارزان ارائه می‌کنند. به طور نمونه در شهر کرمان با هزینه ۵۵۰ هزار تومان برای ۱۰۰ نفر از میهمانان زوج‌های جوان مراسم عروسی برگزار می‌شود که این هزینه بابت ۱۴ خدمت شامل کارت عروسی، غذا، لباس عروس و داماد، ماشین عروس و داماد، فیلمبرداری و عکاسی عروسی، مراسم عقدکنان و مولودی گرفته می‌شود.

وی تصریح کرد: هزینه دریافتی توسط این آژانسها در استانهای مختلف متغیر است و به طور نمونه در تهران بین ۷۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومان و در اصفهان بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزار تومان از زوجهای جوان دریافت می‌شود. کرمی با تاکید بر این که آژانسهای ازدواج کمک بسیار کمی از سوی سازمان ملی جوانان دریافت می‌کنند که در حد وام و کمک هزینه برای اجاره دفتر است، گفت: تشکل‌های غیردولتی برای راه‌اندازی این آژانس‌های ازدواج از سازمان مجوز می‌گیرند و با کمک سازمان ملی جوانان دفتری راه‌اندازی و از امکانات استانداری‌ها و سایر تسهلات دولتی استفاده کرده و خدماتی را به زوج‌های جوان ارائه می‌کنند.

وی با بیان اینکه این دفاتر به دنبال سود نیستند ولی درآمدی برای آنها در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: تلاش می‌کنیم تا پایان سال در تمامی استانها دفاتر آژانس‌های ازدواج راه‌اندازی شود.

این مقام مسئول در سازمان ملی جوانان با بیان این که خدمات ارائه شده توسط دفاتر تسهیل ازدواج بنا بر سلیقه و انتخاب زوج‌ها متفاوت است گفت: طبق عرف این دفاتر موظف هستند یک نمومه غذا به عنوان شام عروسی به صد نفر از میهمانان عروس و داماد ارایه کنند و مثلا اگر عروس و دامادی خواهان این باشند که غذایی بیش از یک نوع داشته باشند امکانپذیر است ولی باید هزینه اضافی آن را البته با در نظر گرفتن تخفیفهای ویژه پرداخت کنند. در مورد سایر خدمات نیز چنین قابلیتی وجود دارد و زوج‌ها می‌توانند انتخابهای متفاوت داشته باشند.
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟