رییس جمهوری اوکراین تهدید به قتل شد

فرد ناشناسی با تماس با سازمان امنیت اوکراین، اعلام کرد که سوء قصدی برای جان ولادیمیر زلنسکی رییس جمهوری این کشور تدارک دیده می‌شود و قرار است به ساختمان پارلمان اوکراین حمله شود.
کد خبر: ۱۰۷۴۴۰۱
| |
5200 بازدید
رییس جمهوری اوکراین تهدید به قتل شد
به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، یک مقام پلیس اوکراین امروز به خبرگزاری وستی اوکراین گفت که فرد ناشناس با مرکز روابط عمومی سازمان امنیت اوکراین تماس گرفته و پیام داد که زلنسکی را می‌خواهند به قتل برسانند.

فردی که تماس تلفنی گرفته بود خود را ولادیمیر گئورگیف معرفی کرد و از قصد گروهی برای سوء قصد به جان رییس جمهوری اوکراین و حمله به ساختمان پارلمان اوکراین خبر داد.

اکنون پلیس اوکراین به جستجوی این فرد ناشناس می‌پردازد و تحقیقات در این مورد شروع شده است.

ولادیمیر زلنسکی از ماه می‌سال ۲۰۱۹ رییس جمهوری اوکراین است.

در این دو سال، مخالفان دولت اوکراین و اکثرا ملی گرایان افراطی چندین بار در کی یف و شهر‌های دیگر اوکراین تظاهرات کرده و خواستار استعفای دولت و برکناری زلنسکی از مقام خود شده اند.
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت