صفحه خبر لوگوبالا تابناک
تور کیش
در ماه اگوست؛

بخش خدمات چین برای اولین بار از ۲۰۲۰ آب رفت

داده‌های رسمی دولت چین که امروز منتشر شد نشان می دهد صنایع خدماتی این کشور در ماه آگوست برای اولین بار پس از اوایل ۲۰۲۰ و اوج بحران کرونا، آب رفته است.
کد خبر: ۱۰۷۳۲۸۸
| |
5256 بازدید

بخش خدمات چین برای اولین بار از ۲۰۲۰ آب رفت

به گزارش مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، داده‌های رسمی دولت چین که امروز منتشر شد نشان می‌دهد صنایع خدماتی این کشور در ماه آگوست برای اولین بار پس از اوایل ۲۰۲۰ و اوج بحران کرونا، آب رفته است.

اداره ملی آمار چین نتیجه بررسی ماهانه خود از مدیران خرید (پی‌ام‌آی) شرکت‌های بخش غیرتولیدی را منتشر کرد که نشان داد رقم این شاخص در ماه آگوست از ۵۳.۳ واحد به ۴۷.۵ واحد کاهش یافته است.

رقم پایین‌تر از ۵۰ واحد شاخص پی‌ام‌آی نشان دهنده افت این بخش است. این اولین بار از فوریه ۲۰۲۰ تا کنون است که این شاخص به زیر ۵۰ واحد سقوط می‌کند. در آن ماه چین بیش از نیمی از کشور خود را برای مقابله با ویروس کرونا قرنطینه کرده بود.

افت بخش خدمات در این ماه ناشی از موج جدید کرونای دلتا در چین است که مسئولان این کشور را مجبور کرد تا در ماه جولای و آگوست در بسیاری از شهرها و مراکز مسکونی محدودیت‌های ترافیکی و قرنطینه‌ای وضع کنند.

تور کیش
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # مذاکرات ایران و آمریکا # ناو آبراهام لینکلن
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات
آخرین اخبار