ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

زالی: مشاهده ویروس لامبدا در تهران کذب است

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، وجود سویه لامبدا در تهران و ایران را تکذیب کرد و گفت: تاکنون هیچ نمونه‌ای از ویروس جهش یافته لامبدا در کشور شناسایی نشده است.
کد خبر: ۱۰۷۳۱۷۳
| |
6413 بازدید
|
۱
زالی: مشاهده ویروس لامبدا در تهران کذب است

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، علیرضا زالی اظهار داشت: تاکنون هیچ گونه شواهد آزمایشگاهی، بالینی و بیمارستانی از کشف ویروس لامبدا در تهران و سایر استان‌های کشور گزارش نشده است.

وی با اشاره به شناسایی سویه لامبدا در ۴۰ کشور جهان، خاطرنشان کرد: گرچه این ویروس به مرزهای اطراف کشور ما نیز سرایت کرده است اما تاکنون نه از نظر تظاهرات بالینی و نه از نظر بررسی‌های آزمایشگاهی شواهدی دال بر وجود این ویروس جهش یافته در کشورمان مشاهده نشده است.

زالی با توجه به اینکه انتشار از طریق مرزها صورت می‌گیرد، تاکید کرد: کنترل مرزها و ترددها مهم‌ترین موضوع در پیشگیری از ورود این سویه جدید است. بنابراین اعمال محدودیت‌های جدی تر در مرزهای کشور و به خصوص انجام قرنطینه هوشمند در مبادی ورودی مرزهای زمینی و هوایی بسیار اهمیت دارد.

وی خاطرنشان کرد: در ستاد ملی کرونا نیز این هفته موضوع کنترل مرزها مورد تاکید ریاست جمهوری قرار گرفت و مقرر شد اقدامات حفاظتی بیشتری در مرزهای هوایی و زمینی اعمال شود.

زالی ابراز امیدواری کرد با اعمال محدودیت‌های بیشتر و فراهم سازی قرنطینه‌ها در مبادی ورودی کشور بتوانیم با ورود این سویه جدید مقابله کنیم و هموطنان با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و محدودیت‌ها به کاهش شیوع بیماری کمک کنند.

ماپرا
صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۶/۰۹
روز اول هم نمکی ورود کرونا به ایران رو کذب محض اعلام کرد !!!!!!!!این چه کذب محضیه که به سرعت به حقیقت محض تبدیل میشه!!!؟؟؟
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
در صورت اسارت سربازان آمریکایی، از ازای چه معاوضه شوند؟